A férfiak mikor szakítani akarnak, hogy szokták ezt lerendezni?
Igen, sajnos van ilyen férfi (bár gondolom nő is), velem is "szakítottak" már így, kétszer is, igaz az egyik még csak randizgatás volt, szóval az lehet nem ide tartozik.
Mellesleg szerintem ez a legszemetebb szakítási mód, főleg hosszabb idő után, csak otthagyni a másikat kétségek között, magyarázat nélkül. Én úgy gondolom, hogy ha valaki egyszer része volt az életednek, akkor akármit csinált is, vagy akármilyen gyáva is a szakító fél, azért annyit megérdemel, hogy magyarázatot kapjon, meglegyen a szakítás, hogy ő is le tudja zárni magában a dolgokat.
Eltünt szó nélkül, se sms, se telefon. Azt meglepődött, mert Én sem kerestem, sőt mással jelentem meg egy buliba.:)
hú de ki volt akadva:)
Nőben is vannak ám ilyenek sőt! volt csajom egy szó nélkül elhúzott...csak hogy egy kicsit ellensúlyozzak... 23/f
(pontozzatok le és írjátok h "biztos én voltam a hibás")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!