Mit tennél, a halálán lévő párod mellett lennél, vagy dolgozni mennél mert kell?
Én a helyedben ha anyagilag nem jelentene olyan sokat az a 20- as akkor mellette maradnék.3 év küszködés baromi sok idő.Fél családom ebbe a kórba halt bele,12-13 éves lehettem amikor anyámnál is találtak daganatot és azt mondták,hogy műtét után max pár hónap vagy fél év.De hál istennek él még sok más megpróbáltatás után is.
Viszont 2003-ban (nekünk már későn jött a hír) volt egy olyan ,,feltalálás" ,hogy 42-43 C fölé viszik a test vérét és állítólag ettől a rákos sejtek visszahúzódnak ill. kinél hogy hat.Sajnos már nem emlékszem melyik kórházban csinálnak ilyet.
Kitartást nektek
19/N
Azért próbálj valamennyire reálisan is gondolkodni. Van egy kisgyereketek,akit fel kell majd nevelned! Ha otthon maradsz a pároddal,akkor könnyen elvesztheted az állásodat. Ma nem megértők a főnökök. Ha bekövetkezik a tragádia miből éltek meg,miből neveled a kicsit?
A másik oldala a dolgonak: mennyit segítene a párodnak,ha állandóan ott vagy mellette? A súlyos betegek nagyon érzékenyek. Ha a párod ápolónő,akkor tisztában van a lehetséges következményekkel. Lehet,hogy jobban is,mint ahogy mutatja. Valószínű,hogy sokat gondol arra,ogy mi lesz veletek,ha ő már elmegy. Tudsz ezekről vele beszélgetni? Tudsz neki segíteni,hogy lelkileg is jobban legyen?
3 év alatt már biztosan van tapsztalatod vele kapcsolatban.
Bármilyen nehéz is,próbálj logikusan gondolkodni,és tégy úgy,ahogy mindkettőtöknek jobb.
Én még azt tenném hozzá, hogy próbáljátok ki az agykontrollt, vagy van egy könyv: Éld az életed. Hay Louise, Egy olyan hölgy írta, akik kigyógyult a rákból, s ő is azt vallja, hogy az agyunkban dől el minden.
De szerintem az agykontroll is hatásos lehet.
Kitartást, és sok erőt és gyógyulást kívánok nektek.
Nehéz de szerintem meny dolgozni senkinek se jó lelkileg ha ott vagy és kéttségbe eseten nézed a halldoklását.
Nagyon nagy lelki erő kell ilyenkor, hamar bele rokkanál.
sosem szabad feladni...
nagynéném férje 4 éve rákos,4 és 5 évesek a gyerkőcök.
Mindenfélét próbáltak,többször kemó,agykontroll,vmi teák,cékla,gombák,pest,debrecen,győr korház,mindenhol hónapokat se adnak neki,lakást,kocsit adtak el hogy fizetni az utazgatást,legjobb dokit,meg valami kisérleti fázisban levő "csodaszert"
szeptemberben volt 4 éve amikor kiderült...akkor azt mondták pesten,hogy karácsonykor már nem fog élni...küzd,nem adja fel,bár fél gyomrát,tüdejét,máját már lassan teljesen kiszedik,haja nincs,bőre vörös,de nem adja fel,látni akarja a picurokat felnőni
ha meglenne a feleségedben az az akarat ami nagynéném férjében,hogy ő akarja felnevelni a gyereket,le tudná győzni...akarni kell...a rák legyőzhető...
eredeti kérdésre válaszolva...a gyerekkel ő van egyedül? ha te reggel elviszed oviba,délután hozod,közbe dolgozol,akkr ok...de kettesben ne nagyon hagyd őket,megsinyli,sose heveri ki,átragad rá is a depresszió...
első lépésként a depresszióból kel kikezelni,még akkoris ha maga a fizikális lét látszik reménytelennek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!