Mit tennél, a halálán lévő párod mellett lennél, vagy dolgozni mennél mert kell?
Ki az aki megmondhatja, mennyire van közel az a közel Én azt mondom, menj dolgozni, mert megőrülsz különben.
Majd ha már annyira vesztésre áll, otthon maradsz. Talán még meg is gyógyulhat. Én annyi hihetetlen gyógyulásról hallok manapság! Ha otthon maradsz, az azt jelenti, hogy végképp lemondtál róla.
azért a szülei elől nem kéne ezt eltitkolni! Szerintem ez önzőség.:(
Nekik van a legnagyobb joguk az igazsághoz, hiszen ők "teremtették" a férjedet, ők nevelték.
Ha a munkámmal keresett pénzt arra lehetne fordítani, hogy még valamit kipróbáljunk a megmentésére (másik orvost, magánkórházat, esetleg gyógykészítményt, természetes gyógymódot kiegészítésképpen! AVEMART ismeritek?), elmennék dolgozni. Mindent meg kell próbálni, nem szabad róla lemondani. Az orvosok elég könnyen mondanak le egy ember életéről illetve életminőségéről, nem rosszindulatból, de nekik ezek csak személytelen "tények", nem az ő párjukról, az ő életükről van szó. A végsőkig kell próbálkozni a párod megmentése érdekében, én ennek függvényében gondolnám végig a döntést.
Ha tényleg semmi esély (AMIT MONDJUK NEM LENNÉK HAJLANDÓ ELHINNI!), akkor viszont elmondanám a szülőknek is, és a párom mellett maradnék.
Én valszeg mellette lennék.
Viszont azon is elgondolkodnék, hogy van-e jogom nem elmondani az édesanyjának, ugyanis lehet hogy ő is ki szeretné használni az időt, amit még a fiával tölthet.
Értem, hogy meg akarod óvni, de nézd a másik szempontból is a dolgot.
Akkor esetleg meg lehetne oldani úgy is, hogy pl. megpróbálod lecsökkentetni a munkaidődet négy órára, és amíg dolgozol, addig lehet vele az édesanyja( persze csak annyi időt, hogy ne legyen feltűnő a párodnak).
Így mindketten lehettek a pároddal, de gond sem lesz belőle, hogy egyikőtök sem tud kettesben lenni vele. Azaz a ti esetekbe hármasban (a kicsire gondolok itt ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!