Mit tennél, a halálán lévő párod mellett lennél, vagy dolgozni mennél mert kell?
Ha mellette maradsz és nem mész egyáltalán dolgozni, csak feltűnik neki, hogy túl nagy a felhajtás, és valamit titkolsz. maradj mellette, de csak ha vállalod, hogy esetleg rájön (ami szerintem nem lenne olyan rossz).
A szüleinek mindenképp mondd meg, mit mondott az orvos. Ők a családod, a jövőben is szükséged lehet rájuk, ne játszd el a bizalmukat. Joggal vádolnának később, hogy megfosztottad őket az igazságtól, és az utolsó időktől, amit a fiukkal tölthettek volna.
Kitartást kívánok!
25/N
Szerintem is mindenképpen mondd el a párodnak, amit az orvosok mondtak. Ha nem mondod el neki, és nem engeded küzdeni, akkor végképp lemondtál róla, s neki még csak esélye sem lesz a küzdésre.
Fordított helyzetben te nem lennél mérges, ha nem közölné veled a párod a dolgot?
S a szüleinek is mindenképpen el kell mondani szerintem, de először beszéld meg ezt a pároddal, és ne a háta mögött mondd el nekik, hanem, együtt mondjátok, vagy ő mondja meg. De ha a párod nem akarja elmondani, szerintem akkor is tudniuk kell a szülőknek ezt.
Ugyszintén ugyanaz a kérdés. Te nem lennél mérge, ha nem mondanák meg neked, hogy baj van a gyermekeddel, csak akkor amikor már késő?!
Az anyósodnak ő ugyanolyan gyermeke, mint neked a tiéd, s neki is el kell búcsúznia, s felkészülnie minden eshetőségre.
De ettől függetlenül én nagyon drukkolok nektek, s azt gondolom, hogy minden pénzt fordítsatok a különböző gyógymódok kipróbálására. csökkentett denutérium tartalmú víz, spárga kúra stb.
Sőt, szerintem a főnöködnek is mondd el,hátha tud segíteni a rész munkaidőben, vagy a táppénzzel, vagy legalább a megértésével.
Ha nem kérsz segítséget senkitől, akkor nem tud segíteni senki. De mindenek előtt a pároddal beszélj mindenről, hogy ő mit gondol. Legjobbakat kívánok nektek.
Még ha nem is éjjel nappal vele maradsz, de szólj a melóhelyen, hogy ez a helyzet, szeretnél többet lenni a férjeddel. És szólj a családban mindenkinek. Én idén vesztettem el édesanyám, kórházba került, minden nap elmondták, hogy javul az állapota, semmi gond. Egyik nap bementem rá 1 órára meghalt... én meg ott álltam, hogy most mvan?! Nem egy jó érzés.
A másik meg, próbálj ne mártírkodni, hogy neked milyen felelősség ez stb. Légy erős!! Azt hiszem a párodnak nagyobb baja is van.
Jah és még utolsó, hogy valóban a dokik nem tudják megmondani ki mikor hal meg. Lehet azt mondják néhány nap és még él néhány hónapot.
Én csak annyit tudok tanácsolni, hogy ne adjátok fel! Fizikálisan és mentálisan is küzdjetek a betegség ellen. Mint számos más területen, itt is sok minden fejben dől el.
Olvastam valahol, hogy egy rákos férfi nem akart beletörődni a halálba, elhatározta, hogy nem gondol rá, kivett egy csomó vígjátékot a kölcsönzőből, és hetekig nézte otthon őket, sokat nevetett, megnőtt az életkedve, és nem törődött a betegségével. A vége az lett, hogy csodával határos módon meggyógyult.
Nme tudom, mennyire igaz ez a sztori, de az tény, hogy boldogság= életenergia!
Tudom, hogy mondani könnyű, de hátha segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!