Közös a bankszámlátok a férjetekkel? Vagy van hozzáférésetek? Nem fura az ha ö ezt szóba sem hozza? Miközben elvárja hogy ne dolgozz hanem htb legyél? Hetente ad pénzt kajára. Szivesebben dolgoznek de ha már nem akkor megalázónak érzem a helyzetet.
Külön bankszámlánk van, a férjem vállalkozó, én nem dolgozom, hanem otthon vagyok már 16 éve.Minden hónapban utal az én számlámra kb:500.000,-ft-ot, ez az enyém, ebből azt veszek amit akarok.Meg a kaját én veszem ebből a pénzből, és tankolok.A rezsit Ő fizeti, meg minden olyan kiadást is, ami váratlan, vagy luxus, vagy a 17 éves fiunk kér valamit.Viszont van hozzáférésem a számlájához, Neki is az enyémhez.De soha nem éltem vissza vele.Sőt, ez a havi pénz nekem sok, most megleptem egy síúttal abból amit összegyűjtöttem.De tudom, hogy ha hazajövünk, a dupláját fogom látni a számlámon.Nem tudok mit csinálni, hiába mondom, hogy sok ez a pénz, azt mondja, hogy szereti ha anyagilag biztonságban vagyok.
Beszélj a férjeddel, mert ez nagyon megalázó, hogy könyörögni kell, meg fillérre kiszámolja a pénzt.Vagy valami otthoni munkát vállalhatnál, hogy ne érezd kitartottnak magad.
Miért baj ez.
Amig a számlák rendezve vannak és az anyagiakkal sincs gond.
Valamint a konyhára való is rendben van .
Akkor ugy gazdálkodik a pénzével ahogy akar.
Bárcsak azt mondanád,hogy ez a kérdés kamu.
Te mégis mire mondtál igent az oltárnál?Nem ártott volna tisztázni házasság előtt,hogy konyhai robotgépet vagy társat keres.Konkrétan nem vesz semmibe,kihordod a gyerekét,megfőzöd a kaját és ennyi.
A közös kasszát is meg kellett volna beszélni esküvő előtt.Elég baj,hogy neked semmid sincs,így ki vagy neki szolgáltatva.Nem tudsz a szüleidhez költözni?A baba születése után biztos,hogy keresnék munkát,mert így tőle fogsz függeni egész életedben.
csak 1 szülöm él, de amióta duplára nött a törlesztörésze az több mint a fizetése..és vidéken lakik.
Most is úgy rámkiabált itthagynám szivem szerint.
Gáz lenne ha igy keresnék munkát albérletet? Vajon fenn tudnám tartani magam a babával? Nem tudom ettöl félek. Elvakitott a szerelem és én akkor csak arra tudtam gondolni hogy mi 2en együtt ez milyen romantikus stb. szárnyalt a lelkem a hétköznapi dolgok szóba sem kerültek.
annyira fáj a szivem hogy semmibevesz.Tényleg nem tudok reálisan semmit sem csinálni ugye?
Mért ne tudnál elmenni sok nő marad egyedül több kisgyerekkel gyesből.
Ha meg félsz még a gyerek születése elött fektes le új szabályokat mert szerintem a párodnak göze nincs arról mibe kerül egy gyerek, te meg majd könyöröghetsz hogy vegyen 1 tornacipőt a gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!