Terhes vagyok, mondjam el otthon? Még azt sem tudom, hogy mit kéne tennem, eléggé váratlanul jött, kicsit el vagyok keseredve. Meghallgatnátok?
Üdv,
Tulajdonképpen legjobb barátnőm után ti tudjátok meg először ezt, mert a barátom síelni van, a szüleimnek meg még nem mondtam semmit. Tegnap este csináltunk a barátnőmmel egy tesztet, ami pozitív lett. Aztán ma reggel is, ami szintén. Nagyon sok érzés kavarog most benne, ezért is jöttem ide kiönteni a lelkem. 21 éves vagyok, egyetemre járok és még van 1 évem. Barátommal 2 éve vagyok együtt. A vele való kapcsolatomról annyit, hogy szeretjük egymást, de én már nem szeretem annyira Őt, mint az elején. Jó ember, helyes, alapvetően egy jó pasi, okos is, sok lánynak tetszik. Az elmúlt hónapokban kicsit megváltozott, a sikertelenségéből adódó fezsültséget rajtam vezeti le és ez nekem nem tetszik annyira. Nem terveztem vele soha esküvőt, meg családot, mert ebbe konkrétan nem gondoltam bele, carpe diem szerint éltünk és szerettük egymást. Nagyon félek, hogy mi lesz most, egyáltalán nem számítottam erre a lehetőségre, mert szedtem rendesen a tablettát és kiborított, hogy megtörtént. Ma egész nap olyan voltam, mint egy élő halott, csak bámultam magam elé. Tulajdonképpen még fel se fogtam és nem akartam elmenni nőgyógyászhoz. Szerencsére legjobb barátnőm velem volt, nemrég ment el. Nem tudom, hogy mit kéne tennem most, össze vagyok zavarodva. Holnap hívjam fel anyut? Hazamenni most nem akarok, én fővárosban vagyok, anyuék vidéken. Annak is örülök, ha csak elolvassátok, valahol ki kellett adnom magamból az érzéseimet.
Most nem tudom mit csinaljak...gratulaljak-e vagy sem? En nagyon remelem hogy a parod is orulni fog amiutan megtudja a nagy hirt. Es ne keresedj el, lehet ez egy uj kezdet, egy uj lehetoseg, hisz tudod, semmi az eletunkbe nem tortenik veletlenul. Minden rosszban van egy jo is, csak azt neha nagyon nehez meglatni.
Kitartast es sok erot kivanok neked
akkor végül úgy döntöttél, hogy megtartod a babát, ugye? ha a barátod nagyon nem ellenkezik...
Én annyira örülnék neki, tudom semmi közöm hozzá, de ha egy új élet születik, az mindig csodálatos:D
Sok vidámságot kívánok neked, és látod, használ az ima:D ;)
Nem tudom mit írhatnék ebben a helyzetben, de örömmel olvastam egy kicsi örömet már érzel. ezek már az anyai érzések első jelei, hogy igen már biztos, hogy egy picike emberke fog az élet felé indulni benned. nincsen ehhez foghatóbb érzés.
Majd írd meg a párod mit szólt az egészhez. szurkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!