Huszonévesek! Ezek közül melyik van nektek?
- saját lakás
- saját (vagy legalábbis partnerrel közös használatú) autó
- normálisnak mondható munkahely
- házastárs
- gyerek
Kort és nemet is írjatok, légyszí!
- saját lakás (hitel nélkül)
- 3 éves kocsi (hitel nélkül)
25 L
OFF:
azért eléggé szomorú, hogy a legtöbbnek már gyereke az van (mert könnyű csinálni ugyebár), de természetesen egzisztencia az meg nuku.
Lehet lepontozni.
Na ez meg a másik... "szülők a segge alá nyomják a lakást".
Mér b...meg? Te nem támogatnád a gyereked, ha megtehetnéd és 5 lakásod lenne?
Hogy én mennyire utálom ezt a hülye irigy magyar mentalitást...
Mindegyik.
Miért furcsa, netalán irigylésre méltó, ha valakinek mindezek huszonévesen megadatnak? Nem úgy "pottyant" az ölembe egyik sem. 26/n
Haha.Nekem egyik sem.:(
Munkahelyem ugyan van,de a Tesco és a főnököm(na meg 1-2munkatársam) nem nevezhető annak,így nem is normális munkahely.
Saját lakás van (örökség, hitel nélküli)
2 db autó, egy a férjemé (17 éves, hitel nélküli), egy az enyém (10 éves, hitel nélküli)
Munkahelyet jelenleg keresek, mert a kislányom nemsoká egy éves lesz, és csak részmunkaidős állást szeretnék
Férjem van
Van egy 11 hónapos kislányunk.
26/L
Off:
13.58 mit értesz normális egzisztencia alatt?Saját lakást,munkát most ebben a pillanatban(mert a kérdés erre vonatkozott)?az nincs,albérlet van,nem is akarunk még sajátot,mert kitudja hol szeretnénk letelepedni. Terhes vagyok,de nincs munkám(volt,de elég megterhelő,ezért otthagytam,mikor terhes lettem,nem kerülhettem volna más pozícióba,meg életem munkája sem ez volt) Viszont van egy szép megtakarítási összeg, a férjemnek jó munkája,nem éhezünk és a számlák kifizetésével sincs problémánk,segélyért sem fogunk sorban állni,biztos háttérbe érkezik a baba.
Ez leírva annyit tesz,hogy házastárs,gyerek a pocakban,saját autó, és 23 év. Csak azért írtam le mindezt,mert három szóból nem biztos,hogy egy reális képet kapsz ahhoz,hogy ítélkezz,mert "egzisztencia nincs,gyereket meg könnyű csinálni..."Ne haragudj,de nálam ez nagyon ki tudja verni a biztosítékot..
16:00
Szerintem azért veri ki nálad a biztosítékot, mert ezt te is valamilyen formában magadra veszed. Amúgy meg én úgy gondolom, hogy számomra az azt jelenti, hogy ha esetleg (ne adj Isten és nem is kívánom!!) elhagy a férjed, akkor is meg tudjál élni.
Elég ha csak itt körülnézel. Hány anyuka rinyál itt a kicsi gyerekkel, hogy félrek..r a férje meg lelép egy másik nő miatt (????)...és akkor sírnak, hogy vissza kell menni lakni a szülőkhöz, rosszabb esetben majdnem az utcán kötnek ki. Szomorú ez nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!