Miért nem finanszírozza ezt a tesóm nekem?
Szerintem továbbtanulásnál nem csak azt kell szem előtt tartani, hogy mit szeretnél tanulni, mi szertnél lenni, hanem azt is, hogy ha végeztél a sulival mivel tudnál elhelyezkedni.Kommunikáció és médiaszakra nagyon sokan mennek, ezért nem biztos, hogy olyan jó választás lenne ez Neked.Lehet, hogy nem tudnál elhelyezkedni vele és akkor hiába végezted el a sulit.
A nővéred nagyon rendes és törődik Veled, ez látszik.Egyáltalán nem szemétség, hogy olyanra nem adja a pénzét, amit rengetegen tanulnak.Gondolj bele, minek ennyi ember erre a területre?Akik elvégzik a sulit ilyen szakon a fele, ha el tud ezzel helyezkedni.
Másrészt amióta azt mondta fizeti a sulit, lehet, hogy változtak a dolgai.Lehet, hogy neki is szüksége van a pénzre.
Ahhoz, hogy el tudja kezdeni a saját kis életét, hogy a későbbiekben boldog családban éljen egy szerető férjjel és gyerek(ek)kel bizony kell pénz is.
Én most tettem fel először a kérdést, belinkelnéd az előzőt, ha megvan?
Szerinte csak mérnöknek meg orvosnak érdemes menni, de én újságírással szeretnék foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!