Másnak is megkeseríti a családja a Karácsonyt?
A Karácsony a szeret ünnepe...már akinek.
A mai napot végigsírtam, szüleim egész délben veszekedtek, nekem meg már betelt a pohár, elrohantam és elordítottam magam, hogy elegem van már mindenből. Berohantam a szobámba, becsaptam magam után az ajtót, úgy, hogy majdnem kiesett, vagyis a falból estek le darabok. Ezután összeroskadtam a földön, zokogtam. Erre beront apám, felrángat a földről, el kezd elem üvöltözni, hogy engem meg ki bántott. Én meg se bírtam szólalni, valósággal bőgtem, és ha anyám nem áll közénk, szerintem apám megütött volna, pedig soha életében nem tett ilyet, soha nem láttam ilyen agresszívnak. Bele se merek gondolni, mi történt volna, ha megüt, anyu biztos neki ugrott volna, aztán annak jó vége nem lett volna...
Szóval fantasztikus Karácsonyom volt, a szemem mindjárt kiugrik, mert ugye a sors még rossz szemmel is megáldott, kontaktlencsébe bőgtem egész délután, amit nem lett volna szabad, de már tök mindegy.Anyummal átbeszéltük a dolgokat délután, amikor apám nem volt itthon, és megtudtam pár olyan dolgot, amire talán jobb lett volna, ha nem derül fény. Most teljesen magamba vagyok roskadva, alig várom, hogy felnőjek, és elhúzzak ebből a rohadt városból, tele van rossz emlékekkel.
Másnak is volt a családja miatt ilyen borzalmas Karácsonya?
Mi lett volna, ha odamész hozzájuk, rájuk mosolyogsz és azt mondod: Anya, Apa, kérlek legalább ma ne veszekedjetek, az én kedvemért."
De nem, te ordítozni és hisztizni kezdtél, amivel csak rontottál a helyzeten.
Ezzel csak arra akarok utalni, hogy a dolgokat gyakran meg lehetne gyorsan és egyszerűen oldani, ha nem tennénk rá még egy lapáttal. Én megtanultam így csinálni - tudod mennyi felesleges konfliktus és bánat tűnt el az életemből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!