Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Egy tanács jol jönne.

Mit tegyek? Egy tanács jol jönne.

Figyelt kérdés

Tehát.22éves lány vagyok,bejelentett munkával.végre dolgozom igy ugy érzem leghöbb vágyam teljesitem januárban,elköltözm a szüleimtöl,albérletbe megyek.Na igen.Csak a baj hogy az apukám kamionos nem sokat van itthon,anyukám pedig németországi munkára pályázott ami azt jelenti hogy felvételt nyert és amint hivják neki indulnia kell,igy a hugom egyedül marad itthon.és nagyon számitanak most a fizetésemre,viszont én nem birok tovább itt élni.nagyon kicsi házban vagyunk,és van egy kapcsolatom is ami annyit jelent hogy a találkozokat jo ideje kocsiban oldjuk meg mert nem tudom behozni ide.nem férünk el.Mit tegyek??Én annyira vágyom külön életre,de a családom számit rám.ha anya elmegy nekem kell vigyázni a kishugomra.17éves.Nem tudom mihez kezdjek.Adjam fel az álmom?mert ennyit akarok egy saját szobát.

egy elkeseredett lány.

2010. dec. 25. 16:48
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
anya nem marad kint.ilyen szezoni munka ..4-5 hetente haza járna.
2010. dec. 26. 12:00
 32/36 anonim ***** válasza:
Vajjon miért érzem úgy, hogy ez a történet sántít?
2010. dec. 27. 18:31
 33/36 anonim ***** válasza:

1. Elköltözöl egy nem túl messzi albérletbe, húgodat rendszeresen látogatod, illetve ha bármi baja van, felhív és rövid idő alatt ott tudsz lenni. De ugyanúgy ő is látogathat téged, ha egyedül érzi magát.

2. A mostani szülői lakást kiadjátok albérletbe, kivesztek egy két-három szobás lakást, ahol a húgod is kap egy szobát. Ha jó a lakás elrendezése, akkor a húgod a lakás egyik végében, ti a másikban a pároddal.

Amikor jönnek a szülők, ők is megszállhatnak nálatok arra a rövid időre. (Mint ahogy még 40 éves korodban is fognak néha nálad vendégeskedni.)

Szerintem mindkettő kivitelezhető és mindenki számára kevés kompromisszummal, de sok előnnyel járó megoldás.

2010. dec. 27. 18:39
 34/36 anonim ***** válasza:
Utolsónak tökigaza van! És az, hogy lenne külön élettred, nem azt jelentené, hogy onnantól leszarod a tesód. Lehetnének olyan napok, mikor éjszakára is ottmaradsz. Szóval ha a szüleid tényleg a vele való törődés miatt akadnának ki ezen, akkor simán megbeszélhető velük, hogy az abérlet neked nem arra kell, hgy mostantól soha többé ne találkozz vele, hanem csak arra, hogy legyen egy hely, ahol egyedül tudsz lenni. És igazán megérthetnék azt is, hogy egy párkapcsolat mit jelent.
2010. dec. 27. 18:55
 35/36 anonim ***** válasza:
A szüleid tulajdonképpen kiköltöznek így te és az anyira már nem is kis húgod marad a lakásban. Nem olyan vészes 2 lány 2-ben pasikkkal együt is elférnétek.
2010. dec. 27. 19:00
 36/36 anonim válasza:

főzz a hugodnak muffint és kakaót reggelire!!és ő ettől nagyon boldog lesz!!!akkor közlöd vele a hírt ő elkezd sírni te meg ezt mondod:-muhaha!

fogod a bőröndödet és elrohansz!!!

2010. dec. 27. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!