Mit tegyek? Egy tanács jol jönne.
Tehát.22éves lány vagyok,bejelentett munkával.végre dolgozom igy ugy érzem leghöbb vágyam teljesitem januárban,elköltözm a szüleimtöl,albérletbe megyek.Na igen.Csak a baj hogy az apukám kamionos nem sokat van itthon,anyukám pedig németországi munkára pályázott ami azt jelenti hogy felvételt nyert és amint hivják neki indulnia kell,igy a hugom egyedül marad itthon.és nagyon számitanak most a fizetésemre,viszont én nem birok tovább itt élni.nagyon kicsi házban vagyunk,és van egy kapcsolatom is ami annyit jelent hogy a találkozokat jo ideje kocsiban oldjuk meg mert nem tudom behozni ide.nem férünk el.Mit tegyek??Én annyira vágyom külön életre,de a családom számit rám.ha anya elmegy nekem kell vigyázni a kishugomra.17éves.Nem tudom mihez kezdjek.Adjam fel az álmom?mert ennyit akarok egy saját szobát.
egy elkeseredett lány.
javitva:anya idöközönként haza járna a pénzt pedig küldené.
elnézést ha félre irok.csak sietek hogy ne lássák mit firkálok ide.
És ha a húgod hozzád költözne?
Bocsánat, ha már írta valaki, nem olvastam végig a válaszokat.
Igazad van :) Csak anyukàd
úgyhogy oldja is meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!