Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Egy tanács jol jönne.

Mit tegyek? Egy tanács jol jönne.

Figyelt kérdés

Tehát.22éves lány vagyok,bejelentett munkával.végre dolgozom igy ugy érzem leghöbb vágyam teljesitem januárban,elköltözm a szüleimtöl,albérletbe megyek.Na igen.Csak a baj hogy az apukám kamionos nem sokat van itthon,anyukám pedig németországi munkára pályázott ami azt jelenti hogy felvételt nyert és amint hivják neki indulnia kell,igy a hugom egyedül marad itthon.és nagyon számitanak most a fizetésemre,viszont én nem birok tovább itt élni.nagyon kicsi házban vagyunk,és van egy kapcsolatom is ami annyit jelent hogy a találkozokat jo ideje kocsiban oldjuk meg mert nem tudom behozni ide.nem férünk el.Mit tegyek??Én annyira vágyom külön életre,de a családom számit rám.ha anya elmegy nekem kell vigyázni a kishugomra.17éves.Nem tudom mihez kezdjek.Adjam fel az álmom?mert ennyit akarok egy saját szobát.

egy elkeseredett lány.

2010. dec. 25. 16:48
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

javitva:anya idöközönként haza járna a pénzt pedig küldené.

elnézést ha félre irok.csak sietek hogy ne lássák mit firkálok ide.

2010. dec. 25. 17:15
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Kollégiumba is mehet, ott sem lenne egyedül. Neked megmaradna az a lakás privát szférának.
2010. dec. 25. 17:16
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

És ha a húgod hozzád költözne?

Bocsánat, ha már írta valaki, nem olvastam végig a válaszokat.

2010. dec. 25. 17:18
 14/36 A kérdező kommentje:
ha hozzám költözne az ugyan ott van mintha én maradnék.
2010. dec. 25. 17:18
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
én biztosan nem mennék bele... a kolesz jó ötlet
2010. dec. 25. 17:19
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy, ketten kivennétek egy 2 szobás lakást.Mindkettőtöknek sajátja lenne.
2010. dec. 25. 17:20
 17/36 A kérdező kommentje:
a hugom smemiképp nem fog koleszba menni.ez kizárt.nekem kell valamit tennem.nem neki.elvégre ö sem én sem tehetünk erröl a helyzetröl.
2010. dec. 25. 17:20
 18/36 anonim ***** válasza:

Igazad van :) Csak anyukàd

úgyhogy oldja is meg

2010. dec. 25. 17:27
 19/36 anonim ***** válasza:
93%
Bocsáss meg,de semmilyen megoldást nem akarsz elfogadni,nem akar koleszba menni,nem akar otthon egyedül maradni sem,meg hogy depressziós lesz,meg ilyesmi..Ugyan már,egyáltalán nem egy kisgyerekről van szó,hanem egy nagy lányról.Neked van egy egészséges vágyad,önálló élet a barátoddal,nem kell neked a hugodat a nyakadba venni,ez nem a Te gondod,de látom akárhányan is írják,nem értesz vele egyet,de akkor meg miért kérdzed,hogy mit csinálj?Menj külön,a többit meg oldják meg a szüleid!Ennyi.
2010. dec. 25. 17:28
 20/36 A kérdező kommentje:
a hugomrol van szo.szerintem senki nem érti hogy szeretem és jot szeretnék neki..de akkor fel kell hogy adjam a vágyam.Anyuék veszekedni fognak velem ha megtudják elmegyek.Döntésképtelen vagyok,nem szeretném magára hagyni..de iszonyatosan vágyom a külön életre
2010. dec. 25. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!