Most mit csnáljak, hogy ne rontsam el a karácsonyt? Sürgős!
Úgy gondolom, ha olyat tesznek eléd, amit a gyógyszerek miatt nem ehetsz, abból ne is egyél, mondd meg nekik, hogy sajnos, nem lehet. Ezt tényleg közölni kellett volna velük előre, hogy ne készüljenek hiába ilyesmivel.
A vega életmódról és annak a szigorúbb, vagy kevésbé szigorú betartásáról lehetne vitatkozni, és senki meggyőződését nem akarom megsérteni, úgyhogy azt mondom, amit én tennék hasonló helyzetben:
Mivel nekem nagyon fontos, hogy ha már valaki meghívott, szeretettel készült, hogy vendégül lásson, sütött-főzött, akkor ha komolyabb egészségügyi akadálya nincs, ráadásul ritka az ilyen vendégség, jó képet vágok hozzá és legyűrök pár falatot és maximum megjegyzem, hogy ez finom, bár mostanság nem nagyon eszek húst.
Többet ennék levesből, esetleg a töltött káposzta levéből és a káposztájából, a húsos részbe csak bele-belekóstolnék. De ez én vagyok, mindenki máshogy érzi. Én nagyon tudom értékelni, ha valaki valamivel kedveskedni akar nekem, úgyhogy nem tudnám teljesen elrontani a család örömét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!