Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Borzasztóan érzem...

Mit tegyek? Borzasztóan érzem magam ma.

Figyelt kérdés
Ma este egyedül leszek. És mélységes fájdalom van bennem, amint látom közösségi portálokon, h mindenki boldog, és élvezi a karácsonyt a családja körében (nem mintha sajnálnám tőlük). Már most sírhatnékom van, annyira szeretnék már túl lenni a karácsonyon, mert amint belegondolok, hogy mennyire egyedül érzem magam... összezuhanok. :( Betolakodni más családjába nem szeretnék, barátomék is ugye ma este ünnepelnek, összegyűlik az egész családjuk, rengetegen lesznek. Én meg.. :( Ne haragudjatok, nem akarok nyavalyogni, de muszáj volt kiöntenem a szívem valahol... :$
2010. dec. 24. 15:29
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok. Nekem is kiskoromban jobb volt... vagyis akkor volt jó :$
2010. dec. 24. 16:08
 22/30 anonim ***** válasza:

Meg tudlak érteni!! Nekem is gyakran van ilyen magányosság érzésem, bár kétségkívül karácsonykor lehet ez a legrosszabb. De azért gondolj bele, aki facebook-on ilyenkor is fent van, annak mennyire szeretetteljes a karácsony? Nálunk is, előbb ebédeltünk, meg átadtuk az ajándékokat, de most már fel is oszlottunk. Öcsém psp-vel játszik, apukám tv-t néz, anyukám legalább levitte a kutyát, én meg itt lógok a gyk-n. Hát nagyon szeretjük egymást!

Remélem ezzel nem azt értem el, hogy még szomorúbb lettél, csak azt mondom, hogy szerintem sokan vannak, akik a családjuk körében töltik az ünnepet, de más-más szobában, mint pl nálunk.. Ez sem túl jó így.

2010. dec. 24. 16:08
 23/30 anonim ***** válasza:

Akkor még más volt a "karácsony szelleme"...

Vagy lehet gyerekként örültünk mindennek. Nem éreztük a problémákat.

2010. dec. 24. 16:21
 24/30 anonim ***** válasza:

Ezt sosem értettem,a többi 365 napon magányos vagy? Ha igen,akkor nem változott semmi (ettől még szar). Ha nem,akkor meg ez a 3 nap akkor sem kibirhatatlan egyedül,ha cigánygyerekek potyognak az égből

Tudnád mennyien vannak,akik karácsonykor formalitásból jopofiznak az asztalnál egymásnak,egyébként meg egész évben tojnak a másikra.Ennél még az is jobb ha egyedül vagy,csinálsz magadnak egy forró illoolajos fürdőt,megnézel egy filmet és édességet eszel,sütsz,pihensz

2010. dec. 24. 16:24
 25/30 anonim ***** válasza:

Már ne haragudj, de én azt az embert nem nevezném a párodnak.Ha erre nem képes hogy felhívjon, vagy áthívjon magához karácsonyozni, mikor tudja hogy tök egyedül vagy, akkor hagyd a fenébe.Szakíts vele!De majd karácsony után.

Egyébként meg fel a fejjel!Ne szomorkodj!

Szegénykém!Szívesen karácsonyoznék veled!

2010. dec. 24. 16:26
 26/30 A kérdező kommentje:

olyan jó lenne most még egy számomra ismeretlen emberrel is együtt lenni és beszélgetni :'(

köszönöm a támogató hozzászólásokat!

2010. dec. 24. 16:46
 27/30 anonim ***** válasza:
Holnap reggelig itt ülök a gép mellett. Ha gondolod, írj nyugodtan.
2010. dec. 24. 17:16
 28/30 anonim ***** válasza:

érdekes a helyzet, nem volt annyi logikája, hogy hozzájuk hívjon, pláne ha tudja, hogy egyedül vagy! Ejjjjj

Mindenkinek más az értékrendje. Úgy látszik, te lejjebb helyezkedsz el nála. Akárhonnan nézem, csúnya dolog. Rohadtul.

2010. dec. 24. 17:23
 29/30 anonim ***** válasza:

Nem akarom az észt osztani, de a helyedben holnaptól maximum az ex-páromnak hívnám.

Tudod, nem teljesen egyedül a legrosszabb. Sokkal rosszabb az, ha kettesben vagy egyedül.

2010. dec. 24. 17:59
 30/30 anonim ***** válasza:

Minek van pasid, ha ilyenkor még csak meg sem hív, pedig tudja hogy egyedül vagy. én is elhívtam magunkhoz a barátnőmet, mert ő is egyedül van, az más kérdés hogy nem jött, de a szüleim örültek volna neki, pedig ő csak a barátom.

32/N

2010. dec. 24. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!