Mit tegyek? Borzasztóan érzem magam ma.
Figyelt kérdés
Ma este egyedül leszek. És mélységes fájdalom van bennem, amint látom közösségi portálokon, h mindenki boldog, és élvezi a karácsonyt a családja körében (nem mintha sajnálnám tőlük). Már most sírhatnékom van, annyira szeretnék már túl lenni a karácsonyon, mert amint belegondolok, hogy mennyire egyedül érzem magam... összezuhanok. :( Betolakodni más családjába nem szeretnék, barátomék is ugye ma este ünnepelnek, összegyűlik az egész családjuk, rengetegen lesznek. Én meg.. :( Ne haragudjatok, nem akarok nyavalyogni, de muszáj volt kiöntenem a szívem valahol... :$2010. dec. 24. 15:29
11/30 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hiszen utalást sem adott arra hogy találkozzunk karácsonykor.
2010. dec. 24. 15:50
12/30 anonim válasza:
Holnap-holnapután se találkoztok? Mert akkor felül kell vizsgálnod ezt a "kapcsolatot".
13/30 A kérdező kommentje:
Nem :$
2010. dec. 24. 15:56
14/30 anonim válasza:
Ez elég furcsa,hogy a pàrod nem hivott,mikor tudja,hogy egyedül vagy.
15/30 anonim válasza:
Szegénykém. Nekem is ez a legrosszabb karácsonyom, bár más miatt.
De tudod mit? Akkor is érezd jól magad! Nézz meg egy filmet, vagy olvass egy jó könyvet, csinálj egy jó meleg teát, és feküdj be a kényelmes ágyba. Ne hagyd hogy lelombozzanak!
16/30 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt? Nem egy nagyon friss kapcsolat ez?
Ha nem, tényleg "fura" a barátod...
17/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves hozzászólásokat! :$
2010. dec. 24. 16:04
18/30 anonim válasza:
Van msn címed?
Ha gondolod, írd le priviben, beszélgethetnénk:) Nem unatkoznál, nem éreznéd magad egyedül, én meg elég jó hallgatóság vagyok.
19/30 A kérdező kommentje:
picit több mint 4 hónapja
2010. dec. 24. 16:06
20/30 anonim válasza:
Szia
Nekem is sz@r az ünnep!
Kiskoromba jobb volt. Nincs kedvem semmihez.
Párom elhagyott...
22/l
Te hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!