Van még itt olyan fiatal rajtam kívűl aki Karácsonykor -de legalábbis 24. -én - nem megy bulizni?
Hmmm, hát karácsonykor bármit inkább, mint bulizni, meg inni. Egyébként sem értem az ivászatot: ha egy buli annyira szar, hogy csak részegen jó, én onnan a többi 364 napon is haza megyek.
Karácsonykor család, esetleg pár közeli jóbarátom, ha család nincs...
Karácsony a család a szeretett ünnepe. Az év többi napján nagy rohanás van, nincs idő a másikra. Legalább ilyenkor üljünk le és foglalkozzunk egymással.
Am én is faluban élek, de nálunk ciki ilyenkor bulizni.
18/L
Békés karácsonyt mindenkinek!
Ezen a kérdésen én is meglepődtem. Mint már sokan írták, nálunk is a családé ez az ünnep. Egyetlen egyszer akartam 2 ismerőssel elmenni 26-án este felé valahova, hogy beülünk és megiszunk valamit, de az egész városban semmi nem volt nyitva! Szóval... én mindig itthon vagyok, másnapján szoktuk hazavinni a Mamát és akkor még meglátogatunk egy-két rokont, amúgy itthon vagyunk.
Nem mellesleg: szilveszterkor is. Én jópár évig nem mehetek még bulizni. Mire mehetnék meg majd biztos nem is akarok. :) 22 hónapos ikreim vannak, az eddigi 30 évem alatt háromszor voltam szilveszterkor buliban, de tudom ez az én bajom, meg nem is volt kérdés. :))) A karácsony az a családé, nem bulizunk. :)))
Már nem vagyok tini, de szenteste soha nem mentem bulizni és ezután sem fogok. Ez az az este, amit az ember a legközelebbi családtagjaival tölt el. Mi még vendégségbe sem szoktunk ilyenkor menni és nem is hívunk senkit. A tágabb családi kört is 25-26-án látogatjuk meg.
31/N
Én se megyek, majd talán szilveszterkor, de az is eléggé a levegőben lóg idén...Hát majd meglátjuk, mi lesz:)
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!