Van még itt olyan fiatal rajtam kívűl aki Karácsonykor -de legalábbis 24. -én - nem megy bulizni?
Figyelt kérdés
2010. dec. 23. 20:47
1/21 anonim válasza:
Én nem megyek, de a karácsony nem is a bulizásról szól...
2/21 anonim válasza:
Miért kéne karácsonykor bulizni? Az családi ünnep, és mindenről szól, csak buliról nem, arra ott a szilveszter. 18/L
3/21 anonim válasza:
Dehogy megyek,karácsonykor minek kénne bulizni...
4/21 anonim válasza:
Most nem tudom kinek adjak igazat.
Nektek h nem erről szól a karácsony.
Vagy a nagy party szervezőknek akik Karácsonyi bulival várják az érdeklődőket.
Szóval?
5/21 anonim válasza:
A karácsony eleve nem a buliról szól.
6/21 A kérdező kommentje:
Én sem megyek soha, ezért a környezetemben lenéznek, hogy milyen gáz stb, mert ők 24-én is kocsmába járnak, majd 25-től január 1-ig isznak,buliznak. Vagyis a faluban ez megy. De nekem a Karácsony a családról szól, a szilveszter pedig a barátokról.
2010. dec. 23. 20:56
7/21 anonim válasza:
24-én mióta szokás bulizni? Szerintem nincsenek is bulik aznap, még a közlekedés is totál leáll Szenteste a legtöbb városban. Legalább is Pécsen úgy tudom, este már nem is járnak a buszok. Igaz, nekem már gyerekem van, így szóba sem jöhet a bulizás Szenteste, de pár éve, amikor még nem volt gyerekem, akkor sem jutott sose eszembe, hogy december 24-én buliba menjek, pedig amúgy mindig oda jártam :) 25-én már sokszor voltam koncerten, olyankor szokott lenni sokminden, de előtte lévő nap szerintem semmi nincs.
9/21 anonim válasza:
Én életemben 1x voltam egy koncerten, szilveszterkor sem megyek el sehová. De még ha nagy bulizós lennék, Karácsonykor akkor sem mennék. Az nem egy "bulizós ünnep", mint pl a szilveszter. Kellemes ünnepeket!
10/21 anonim válasza:
Esem ágában sincs töltött káposztával jóllakottan ugrabugrálni borzasztóan rossz zenére :)
A karácsony a családé..szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!