Mikor díszítitek a fát? Egyedül vagy közösen?
Figyelt kérdés
Én lehet, hogy már holnap fel fogom. Most már felnőttem, szinte mindegy, de gyerekként rossz volt, amikor több nappal előtte díszítették szüleim.2010. dec. 22. 22:04
11/13 anonim válasza:
Mi mindig 24-én délelőtt díszítünk. Amikor kicsi voltam, azért "cserélték" a szüleim az ünnepi vacsorát ebédre, hogy én is élvezhessem, aztán ez megmaradt. Már felnőttem, a szüleim sajnos meghaltak, de a szokást magammal hoztam és szerencsére a férjemnek is tetszik, így a kisfiunk is részese az ünnepnek, de úgy, hogy közben a megszokott napirendje (alvás) nem borul fel. 24-én délelőtt együtt díszítjük a fát és ha elég szépre sikerül, akkor estére hoz alá a Jézuska ajándékot.
12/13 anonim válasza:
Mi (is) 24 -én díszitjük a fát a családdal .
Aztán meg jön a jézuska .
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én most ott tartok, hogy már elkezdtem, de szerintem még holnap is aggatok fel pár díszt. Eddig nem volt égősorom, tegnap vettem egyet. Hihetetlenül feldobja a szobát, és tök jó hangulatot csinál. Asztaldíszt tervezek csinálni, meg csinosítgatok még, holnapra lassanként kész leszek.
A díszekkel menekülő 1.5 éves kiscsaj nagyon édi lehet, akkorát nevettem, mikor elolvastam a kommented:)
2010. dec. 23. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!