Mikor díszítitek a fát? Egyedül vagy közösen?
Mi közösen díszítjük a gyerekekkel 24-én, és a csendes pihenő alatt a Jézuska beteszi az ajándékokat a fa alá.
:)
Én egyedül díszítem fel 24-én délelőtt.
A hétvégén már fel akartam díszíteni egy kisebb műfenyőt a párommal,mert az ünnepeket külön töltjük.Magára hagytam,had bontakozzon ki,és mire 5perc múlva visszamentem már 'kész' volt.És olyan csúnya,hogy inkább leszedtem(miután abba tudtam hagyni a nevetést)...
21/L
EGYÜTT :)
Délelőtt átugrunk anyuékhoz férjemmel és babával, anyuval díszítek amíg apa+papa babáznak, aztán otthon a miénket is feldíszítjük :)
Szia
Nálunk az volt a szokás,hogy apukám az utolsó pillanatba vette a fát szóval 24.-én délelőtt majd az egész család neki állt díszíteni.Idén itthon karácsonyozunk és férjem családja jön vendégségbe és úgy fog zajlani a dolog,hogy csütörtök este mikor már a 1,5 éves lányom elalszik feldíszítjük (ha ébren lenne akkor úgy nézne ki a dolog,hogy kergetjük miközben a díszekkel menekül) és reménykedünk benne,hogy reggel mikor felfedezi nem kapja egyből szét a fát...majd gyors takarítás sütés főzés és délután kettőkor itt lesz a vendégsereg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!