Mi értelme, hogy az óvodában délben aludni kell a gyerekeknek?
Arra emlékszem, hogy soha nem aludtam csak feküdtem és bámultam, ahogy a többiek alszanak.
Egyetlen egyszer aludtam csak el, de akkor meg szomorú voltam, hogy felkeltettek.
Mi értelme van?
Bocsi, hogy ebbe a kategóriába írtam, de csak itt válaszolnak.
ma 17:49
Hát fura amit írsz... hogy valaki ne vegye észre, hogy elaludt? Számomra elég abszurd, de biztos van ilyen.
Akkor jöttem én is valótlant állítani: én se aludtam. Maximum egyszer, de csak azért, mert laposra vert az egyik óvoda társam és annyit bőgtem, hogy elfáradtam. :D
Elvileg kellene a pihenő a kicsiknek, de körülettem nem sokan aludtak. :D
21/L
Én tudtam aludni délutánonként.:)) Viszont naposnak lenni úúúútáltam, mert egyszer előfordult, hogy nem figyeltem oda, és az üres tányérba töltöttem a vizet, nem a pohárba:D Meg amikor én következtem az asztalnál(kb 6an ültünk, és körbe ment a kör), akkor mindig azt mondtam hogy én már voltam, és az utánam lévő jön:D néha be is jött:D
Ugyan nem szorosan,de a témához kapcsolódik, hogy volt egy ovistársam, aki az ébresztő után minden alkalommal megkérdezte az óvónénit, hogy: "Aludtam?"
Akkor is, és még most is furának tartom, hogy valaki ne emlékezzen/tudja, hogy aludt-e vagy nem:D
Velem ez egyszer fordult elő (már nem oviban), de fél perc gondolkodás után leesett, hogy aludtam:D
jajj...azok a régi gondtalan szép időők:)
Gyűlöltem a délutáni alvást, sírtam mindig amikor elkezdték összerakni az óvónénik az ágyacskákat :))))
1-2 jófej engedte hogy könyvet nézegessek, de a többi nem.
Egyébként a mai napig ez van, ha közelező aludni akkor nem meg :))) (pl. most védőnő a szoptatás miatti tejtermelődés elősegítésére "írta elő" a délutáni alvást és hát nagyon nem megy :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!