Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi értelme, hogy az óvodában...

Mi értelme, hogy az óvodában délben aludni kell a gyerekeknek?

Figyelt kérdés

Arra emlékszem, hogy soha nem aludtam csak feküdtem és bámultam, ahogy a többiek alszanak.

Egyetlen egyszer aludtam csak el, de akkor meg szomorú voltam, hogy felkeltettek.

Mi értelme van?

Bocsi, hogy ebbe a kategóriába írtam, de csak itt válaszolnak.

2010. dec. 22. 17:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
84%
Én se tudtam aludni, de engem, hála istennek, hagytak olvasni. Mondjuk, azt nekem is mondták, hogy halkan lapozzak, ne ébresszem fel a többieket. Jól elvoltam, amíg a többiek aludtak, én mindig a könyvet vittem :)
2010. dec. 22. 17:56
 12/20 A kérdező kommentje:

ma 17:49

Hát fura amit írsz... hogy valaki ne vegye észre, hogy elaludt? Számomra elég abszurd, de biztos van ilyen.

2010. dec. 22. 18:01
 13/20 anonim ***** válasza:
Van olyan, most a 17.49 védelmében mondom.. előfordul, na de ez nem jelenti azt, hogy ha valaki azt mondja, hogy 'nem tudtam aludni', akkor tényleg minden esetben így van, hogy pedig de. Szóval, van olyan is, hogy VALÓBAN nem alszik a kisgyerek, és olyan is, hogy bealszik.
2010. dec. 22. 18:13
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A kisgyerekek elfáradnak és kell az a kis pihenő még ha nem is alszanak, különben a délutáni foglalkozásokon már nyügös és fáradt lenne a kicsi.
2010. dec. 22. 18:41
 15/20 anonim ***** válasza:
77%

Akkor jöttem én is valótlant állítani: én se aludtam. Maximum egyszer, de csak azért, mert laposra vert az egyik óvoda társam és annyit bőgtem, hogy elfáradtam. :D

Elvileg kellene a pihenő a kicsiknek, de körülettem nem sokan aludtak. :D

21/L

2010. dec. 22. 19:17
 16/20 anonim ***** válasza:
85%
Azt hittem egyedül vagyok ezzel. Kétszer vagy háromszor ha aludtam. Nagyon utáltam a délutáni alvásokat, dögunalom volt.
2010. dec. 22. 19:54
 17/20 anonim ***** válasza:
77%

Én tudtam aludni délutánonként.:)) Viszont naposnak lenni úúúútáltam, mert egyszer előfordult, hogy nem figyeltem oda, és az üres tányérba töltöttem a vizet, nem a pohárba:D Meg amikor én következtem az asztalnál(kb 6an ültünk, és körbe ment a kör), akkor mindig azt mondtam hogy én már voltam, és az utánam lévő jön:D néha be is jött:D

Ugyan nem szorosan,de a témához kapcsolódik, hogy volt egy ovistársam, aki az ébresztő után minden alkalommal megkérdezte az óvónénit, hogy: "Aludtam?"

Akkor is, és még most is furának tartom, hogy valaki ne emlékezzen/tudja, hogy aludt-e vagy nem:D

Velem ez egyszer fordult elő (már nem oviban), de fél perc gondolkodás után leesett, hogy aludtam:D

jajj...azok a régi gondtalan szép időők:)

2010. dec. 22. 20:36
 18/20 anonim ***** válasza:

Gyűlöltem a délutáni alvást, sírtam mindig amikor elkezdték összerakni az óvónénik az ágyacskákat :))))

1-2 jófej engedte hogy könyvet nézegessek, de a többi nem.

Egyébként a mai napig ez van, ha közelező aludni akkor nem meg :))) (pl. most védőnő a szoptatás miatti tejtermelődés elősegítésére "írta elő" a délutáni alvást és hát nagyon nem megy :)))

2010. dec. 22. 23:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem reális az, hogy nem veszi észre az ember amikor elaludt. Erre a legjobb példa a reggeli "csak még 5 perc", amikor becsukod a szemed, kinyitod, és 5 perc helyett 30 perc múlt el, miközben azt se tudtad, hogy egyáltalán elaludtál-e. Velem gyakran előfordul.
2010. dec. 23. 00:56
 20/20 A kérdező kommentje:
Velem is előfordul, hogy gondolom még pihenek egy kicsit, aztán véletlen elalszok, de amikor felébredek, akkor mindig észreveszem, hogy elaludtam :D
2010. dec. 23. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!