Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most normális? Nővérem mindent...

Most normális? Nővérem mindent megvesz a kutyájának. Karácsonyra vett neki egy csomó ajándékot, és még be is csomagolja. és együtt akarják kibontani.

Figyelt kérdés
tavaly is elhozta a kutyáját szenteste egy fotelba ami az övé.. és oda ültette őt is mintha ember lenne... természetesen rá is szóltak hogy nem való a kutya az asztalnál... Köszönöm a válaszokat. 20L
2010. dec. 22. 11:24
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:
0%
Szerintem ez teljesen normális én is ezt csináltam ... én sajnos nagyon túlzásba is viszem ezt a dolgot mert imádoom :)<3 amikor eszek fel is szoktam ültetni az ölembe hogy lássa mit eszek :D:)... lehet lehurrogni de nem érdekel :) ... jha és csak úgy hajlandó valamit is megenni hogy először beadjuk a szájába hogy megkóstolhassa és csak utánna eszi meg ... sőt még be is fut vele a szobába :) nagyon szereteeeem (L)(L) Jha és lehet lepontozni ...
2011. jan. 11. 18:58
 32/33 anonim ***** válasza:
57%

18:58-as.

Nálad még az is belefér, hogy fél órányi végbélnyílás és nemi szerv tisztítás (nyalogatás) után az arcoddal, szájaddal ugyanazt tegye? ("Mert nagyon szereteeeem (L)")

2011. jan. 11. 19:24
 33/33 anonim válasza:
38%
Én is ezt csinálom a kutyámmal és megértem azt is hogyha inkább neki vesz ajándékot mint a többieknek, mert a kutyáákkal sokkal jobban ki lehet jönni és nem lehet rájuk haragudni ÉS NEM BESZÉLNEK VISSZA :DD én nem tudnék élni a kutyám nélkül csak ezt sajnos nem tudja mindenki átélni és elfogadni pedig ha ilyen helyzetben lennének akkor ők is ezt csinálnák :))
2011. nov. 23. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!