Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most normális? Nővérem mindent...

Most normális? Nővérem mindent megvesz a kutyájának. Karácsonyra vett neki egy csomó ajándékot, és még be is csomagolja. és együtt akarják kibontani.

Figyelt kérdés
tavaly is elhozta a kutyáját szenteste egy fotelba ami az övé.. és oda ültette őt is mintha ember lenne... természetesen rá is szóltak hogy nem való a kutya az asztalnál... Köszönöm a válaszokat. 20L
2010. dec. 22. 11:24
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
30%
nem normális az tuti. De látom van még belőlük pár. Azokat megértem akik egyedül vannak és csak a kutyájuk van. De a többit nem. Biztos nem szereti őket senki! :D XD általában akiknek nincs barátjuk. Az iwiwen is kiírják életem értelme. De ahogy lesz barátjuk, már el is felejtik ki is volt az állítólagos nagy szerelem. Szánalmas emberek% Én is imádom az állatokat de bizonyos kereteken belül!!! Tudjunk különbséget tenni állat és ember közt!
2010. dec. 22. 11:45
 12/33 anonim ***** válasza:
89%
VAn hogy a kutya normálisabb mint sok ember
2010. dec. 22. 11:47
 13/33 anonim ***** válasza:
90%
Azzal hogy a kutya az ágyamban aludjon vagy az asztalomnál üljön sose értettem egyet, de az ajándék, az tök természetes
2010. dec. 22. 11:48
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát itt mindenki mást ír szóval most aztán döntsd el kedves kérdező hogy kniek adsz igazat :) Gondolom annak aki azn a véleményen van mint te szóval nem jutottál előrébb :)
2010. dec. 22. 11:51
 15/33 anonim ***** válasza:
80%
Nem lehet, hogy a nővéred pótolni akar valamit a kutyával?
2010. dec. 22. 11:51
 16/33 anonim ***** válasza:
92%

Nincs jelentősége hogy pótolni akar vagy nem.

Nem csak azok tartanak kutyát akiknek szar a magánélete

2010. dec. 22. 11:53
 17/33 A kérdező kommentje:
Tényleg elég sz*r a a magánélete, a vőlegénye elhagyta... sorolhatnám...
2010. dec. 22. 11:57
 18/33 anonim ***** válasza:
62%
Az hogy utálod a kutyákat az egy dolog, de nem vagy rá egy kicsit féltékeny? :D
2010. dec. 22. 12:00
 19/33 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem nem normális dolog becsomagolni egy ajándékot és úgy adni neki. :D Alapból nem tesz jót a kutyunak, ha szétszedi a papírt és esetleg lenyeli. Mi nem adunk neki soha ajándékot, minden héten vagy 2 hetente kap valami kis jutalomfalatka csomagot, ami aztán kitart pár napig. Asztalhoz nem ül, mert ő egy állat és nem vagyunk kíváncsiak a szaglászására. Persze a kajánkból kap, de csak a saját tányérjába.

Lehet szeretni egy kutyát családtagként, de nem kellene azért azt elfelejteni, hogy ettől még nem lesz emberi lény, magyarul nem kell minden szart a kutyára aggatni, meg csomagolgatni neki, mert nem fogja értékelni. Őt úgyis csak az érdekli, hogy amit kap, az kaja vagy játék. A szeretet abból is tudni fogja, hogyha törődnek vele, nem kell ahhoz eszement módon ajándékozgatni. El tudom képzelni, ahogy az ajándékot odaadja valaki becsomagoltan és akkor a gazdi odafekszik mellé és mondja, hogy: Jajj buksi mit kaptál? Nézd meg gyorsan, bontsd ki! xD Jajj buksi nee, ne a csomagolóval játsz, hanem az ajándékkal.. xDDD

2010. dec. 22. 12:01
 20/33 anonim ***** válasza:
72%
Ronda dolog hogy kibeszéled a tesód
2010. dec. 22. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!