Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most normális? Nővérem mindent...

Most normális? Nővérem mindent megvesz a kutyájának. Karácsonyra vett neki egy csomó ajándékot, és még be is csomagolja. és együtt akarják kibontani.

Figyelt kérdés
tavaly is elhozta a kutyáját szenteste egy fotelba ami az övé.. és oda ültette őt is mintha ember lenne... természetesen rá is szóltak hogy nem való a kutya az asztalnál... Köszönöm a válaszokat. 20L
2010. dec. 22. 11:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
86%
A kutya feltétel nélkül szeret és ő sose fog becsapni, mint egy ember. Egyébként nekem normális magánéletem van, mégis mindent megadunk a kutyusunknak (: Nálunk ő is családtag.
2010. dec. 22. 12:01
 22/33 anonim ***** válasza:
30%
Na itt a válasz. Amit mondtam az úgy van!! Mindenki menekül valahová. De ez annyira taszító! Szerencsétlen kutya! Nem jó az a kutyának ha összevissza nyalják falják.
2010. dec. 22. 12:01
 23/33 anonim ***** válasza:
94%
Nekem tök jó a magánéltem a páromnak is mégis mindkettőnknek van kis kutyája ágyban alvós szobacirkálók. S természetes ott vannak velünk karácsonykor is vettem nekik pár új játékot de csak mert karácsony van és jól esik ajándékot adni a szeretteimnek és nekem ők is az életem része. A szomszédoknak is csináltam sütit és kis csomagocskákat munkatársaimnak is készültem meglepivel akkor a két kis szépségnek akik itthon várnak mindig örülnek felviditanak és az életem részei.
2010. dec. 22. 12:02
 24/33 anonim ***** válasza:
94%

Nekem is normális családi és magánéletem van, mégis mindig veszek a kutyámnak ajándékot, és be is csomagolom :D

De nem ő bontja ki, hanem én, és odaadom neki. Ettől nem érzem magam hülyének. Ő meg örül is minden ajándéknak egyből szagolgatja meg magával viszi :)

2010. dec. 22. 12:04
 25/33 anonim ***** válasza:
94%
Akkor én sem vagyok normális, mert én is azt teszem amit a nővéred. Na jó, az asztalhoz nem ültetem, mert kilopná a falatot a tányéromból :)
2010. dec. 22. 12:15
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

Szereti a kutyáját, az nem baj. Ha neki jó, akkor adjon neki ajándékot. Nálunk is mindig kapnak a kutyák karácsonyra ünnepi menüt, csak épp velős csontot meg ilyesmit. Meg valami párnát vagy takarót az almára.

Az asztalhoz ültetés már más kérdés. Szerintem otthon azt csinál, amit akar, viszont a családja igényét tiszteletben kellene tartani, mert mégis a családjáról van szó. Ha ti nem tűritek a kutyát az asztalnál, akkor ne ültesse már oda. Lehet neki adni egy tányérban kaját az asztal mellett a földön, ha nem a "kinézi a falatot a szátokból" típus, akkor ezzel nincs gond.

Bár nekünk volt olyan kutyánk, hogy megette a kajáját, aztán jött kuncsorogni. Megkapta a falatot, aztán kiköpte, hiszen jóllakott már. Na őt nem engedtük be az asztalhoz :)

2010. dec. 22. 12:24
 27/33 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem a nővéred túlzásokba esik, főleg hogy még be is csomagolja, meg ráadásul hogy az asztalhoz ülteti.

Mi a kutyánkkal ugyanúgy bánunk Karácsonykor mint bármikor máskor mégse jelenti azt hogy kevésbé szeretnénk.

2010. dec. 22. 12:33
 28/33 anonim ***** válasza:
88%
Nálunk is fog kapni ajándékot, de azért az asztalhoz nem ültetjük! Esténként beszoktuk engedni egy kicsit a házba, ilyenkor ő a kis plédjén fekszik a földön. Az ágyra, fotelra nem engedem föl.
2010. dec. 22. 12:38
 29/33 hollófernyiges ***** válasza:
62%

Szőke nő elmegy a varrónőhöz:

-Kutyának is vállal ruhavarrást?

-Hát... végül is miért ne. Hozza be és levesszük róla a méretet.

-Jaj azt nem leheeet!

-Miért nem?

-Meglepetés lesz a szülinapjára!

2010. dec. 22. 12:55
 30/33 anonim ***** válasza:
27%

Hát, akkor a nővérednél a kutya a falkavezér.

Nekem is szobacirkálóm van, de igyekszem kutyaként tekinteni rá és olyan dolgokkal jutalmazni, amit kutyaként értékelni tud. Ferrariba is ültethetném, de szerintem a kutyának tök ugyanaz, mint a Trabant, mert neki ezek nem fontosak. (Mint ahogy én se ugrálok az ajtó előtt, hogy mehessek sétálni, vagy cibálhassam a a csipogós csirkémet.)

A kutya a sétát, a közös játékot nagyon élvezi. Csakúgy, mint a simogatást, törődést. De egy vallási alapú ünnepet nehezen tudna átérezni.

No meg a kutya akkor nyugodt és kiegyensúlyozott, ha nincs rajta a "falka" védelmének a felelőssége. Ha azt csinál, amit akar, ő úgy értelmezi, hogy ő a falkavezér. Innentől rajta van a felelősség, hogy vigyázzon a falka tagjaira. Tehát ha valaki elmegy otthonról, a kutya szorongani fog, hogy nincs vele és nem tud rá vigyázni. Ha az ember a falkavezér, akkor a kutya nyugodt, mert nincs rajta felelősség - a falkavezér tud magára vigyázni, nem kell aggódni érte.

2010. dec. 22. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!