Rosszra gondoljak? Ti ezt hogyan értelmeznétek?
Párommal minap beszélgettünk, egy rég betegségéről, amire mái napig nem jöttünk rá honnan volt. Jött és ment. x év elteltével is azt vallja, hogy talán jobb lett volna, ha megcsalt volna, mert akkor tudott volna magyarázatot adni erre az egészre, de így nem tudja, hogy mire gondolhatok. Bántja, mert nem tudja megmagyarázni mi volt, így csak az övtáskára tudunk gondolni. Nyár volt, meleg. Felhozódott ez a téma, és rákérdeztem, ha úgy adódna elmondaná e nekem, ha megcsalna. Annyit mondott rá, hogy észre venném.
Nem tudom, de valahogy én nem ezt akartam hallani. Valami olyasmire gondoltam, hogy úgysem tudná megtenne, vagy valami ilyesmi.
Most gondolhatok arra, hogy én jobban szeretem, mint ő engem, mert én tuti nem tudnám megtenni.
Lehet hogy ő sokkal könnyebben megtenné mint gondoltam, elmondaná egyáltalán?
11:48-as
Nem gondolod komolyan, hogy anyaszült meztelen egy övtáskával a derekán szaladgál az utcán?
Milyen egy elvetemült perverz ember lehetsz ha ilyenekre gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!