Mit tegyek? Össze vagyok zavarodva. (eltiltás)
19 éves fiú vagyok van egy 17 éves barátnőm több mint fél éve. Anyukájával sose jöttek ki jól. Nagyon szeretem és ő is nagyon szeret engem. Minden percét nálunk tölti. Azaz csak töltötte. Anyukája eltiltotta tőlem azzal az indokkal hogy miattam megváltozott a lánya és mert nálunk olyan körülmény van amit ő nem tud megadni a "pici" lányának mert egy 200ft-os üdítőt nem tud megvenni azért mert ő évekkel ezelőtt kölcsönt vett fel és azt törleszti. (Féltékenység?) Lassan 2 hete nem engedik ki a házból és suliba viszik és amikor vége a sulinak mennek érte. Édesapja azért verte meg mert engem szeret és mert nem akar elhagyni. Kezdek kicsit mérges lenni de tudom hogy az erőszak semmire se megoldás. A 2 hét alatt kb 5x fenyegettek meg hogy megvernek, feljelentenek stbstb...
Nem foglalkoztam vele inkább nem szóltam egy rossz szót se. 3 hónap múlva lesz 18 és hozzám szeretne költözni. De ez a 3 hónap igy nagyon sok lesz azt hiszem. Mit tegyek? Próbáltam beszélgetni anyukájával de a szemében én egy senkiházi vagyok. Igy viszont nehéz. Előre is köszönöm

Nem bántásból hangzottak el ezek a vélemények
Pl. Én megalázónak érezném ha ennyire kiszolgáltatott helyzetben kéne élnem( párom szülei tartanának el)
ÉS ha tetszik ha nem sose tudhatja senki hogy a kapcsolata egy életre szól e

"Mindenbe bele lehet kötni nyugottan ettől mi még összeköltözünk:)Itt csak az anyukával van gond és most tudtam meg hogy rég óta nyugtatózik(39 éves) Tanácsot próbáltam kérni ehelyett csak kötözködtök. Nem baj. Köszönöm annak aki kis lelket adott a kitartáshoz.
"
Mit háborogsz? senki sem kötekedik.Eszem megáll azoktól a kérdezőktől akiknek csajk az a ahsznos válasz,csak az nem kötekedés ha azt írjuk amit hallani szeretne
Ha úgyis hozzád költözik akkor nem mindegy neked hogy anyuka mit szed, mit csinál?

sztem meg szép dolog hogy így mellette állsz (csak h legyen "ellenvélemény" is)
sztem ha valakit szeretsz igen is számítson hogy a közvetlen környezetében élők gyógyszerfüggők e, mert ez pl hajlamossá teheti az erőszakra...namind1..nem kötekedésképp csak "ellenvélemény",
ps.: kitartás ;)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!