Mit tegyek? Össze vagyok zavarodva. (eltiltás)
19 éves fiú vagyok van egy 17 éves barátnőm több mint fél éve. Anyukájával sose jöttek ki jól. Nagyon szeretem és ő is nagyon szeret engem. Minden percét nálunk tölti. Azaz csak töltötte. Anyukája eltiltotta tőlem azzal az indokkal hogy miattam megváltozott a lánya és mert nálunk olyan körülmény van amit ő nem tud megadni a "pici" lányának mert egy 200ft-os üdítőt nem tud megvenni azért mert ő évekkel ezelőtt kölcsönt vett fel és azt törleszti. (Féltékenység?) Lassan 2 hete nem engedik ki a házból és suliba viszik és amikor vége a sulinak mennek érte. Édesapja azért verte meg mert engem szeret és mert nem akar elhagyni. Kezdek kicsit mérges lenni de tudom hogy az erőszak semmire se megoldás. A 2 hét alatt kb 5x fenyegettek meg hogy megvernek, feljelentenek stbstb...
Nem foglalkoztam vele inkább nem szóltam egy rossz szót se. 3 hónap múlva lesz 18 és hozzám szeretne költözni. De ez a 3 hónap igy nagyon sok lesz azt hiszem. Mit tegyek? Próbáltam beszélgetni anyukájával de a szemében én egy senkiházi vagyok. Igy viszont nehéz. Előre is köszönöm
Nagyon drukkolok, hogy kibírd ezt a 3 hónapot, és nyugodtan oda tudjon a lány hozzád költözni ha adottak a feltételek, és remélem a szüleid kedvelik.
19f
remélem túlélitek ezt a 3 hónapot...sokat nem tehetsz, mert ha feljelentenek hivatkozhatnak a kiskorúságára
(bár már nem 14 alatti, és majdnem 18 szóval anyira ez nem problémás, de azért mégis...)
elég szomorú hogy egy szülő nem a gyereke boldogságát tartja szem előtt... nem hinném hogy sok értelme lenne rendezni a viszonyt ha a saját lányukkal is így bánnak, inkább csak próbálj kitartani mellette, ha elmúlt 18 jogilag elköltözhet, és ha nem engedik, ő is perelhet meg minden..szóval onnantól nem tilthatják el, csak ugye akkor majd úm rátok lesz utalva, mert gondolom saját keresete nincs...
szurkolok nektek :)
Nem hinnem, hogy a 200 Ft-os uditon van a hangsuly, inkabb a tanulmanyi eredmenyein latszik ez meg, tehat rosszak lettek a jegyei.
Vard meg amig befejezi ez a lany a tanulmanyait es nagykoru lesz, hiszen meg kkoru.
Te mar nagykoru vagy es inkabb Neked kellene ugy tanacsokat adni, hogy tanulj, tanulj, tanulj, s aztan a szerelem.
és anyukádék mit mondanak erre? szeretnének eltartani egy újabb gyereket (még úgy kb 2-3 évig biztosan)? fizetnék a tanulmányait, a szalagavatóját, etetnék, ruháznák, stb,stb?! ők tudnak erről a tervedről egyáltalán? és ha mondjuk 2 év múlva szakítotok? ő felégetett maga mögött mindent, nem hiszem hogy az ilyen szülők visszafogadnák. gondolom a lány érettségi után még szeretne tanulni valamit, és hiába is talál mondjuk hétvégére munkát, (mert végzettség nélkül heti 20 órába, ha csak nincs ismerős, sehová nem veszik fel) ez hatalmas -és nem csak anyagi- teher a szüleidnek.
illetve igen, ha 18 körül van, akkor érettségi előtt állhat. biztatod a tanulásra? tudod, hogy muszáj letenni egy jó érettségit, hogy utána mehessen továbbtanulni?
Az elsőnek és az utolsónak nagyon igaza van
Anyudék tartják el? Fiatalok vagytok, mi lesz ha szétmentek? Ő hova megy? Mit fog csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!