Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? Másfél...

Mi a véleményetek? Másfél éves a kisfiam, most van az "ördög és pakol" korszaka, ezért többször van itthon kupi és sokszor úgy érzem nem tudom magam utolérni a pakolászással és este úgy zuhanok az ágyba.

Figyelt kérdés
Anyum átjött tegnap és mérgelődött, hogy milyen kupleráj van, nem igaz, hogy nem tudom megcsinálni és hozzátette a kisfiamnak dünnyögve: "Igen, anyukádnak egy jó kis verés az hiányzott annak idején." meg ehhez hasonló dumák. Persze segített megcsinálni, de én ezt nem veszem segítségnek. hanem macerálásnak. Egész idő alatt állandóan azt hangoztatja, hogy nem igaz, hogy én soha nem vagyok képes rendet rakni. Egész héten pakoltam, takarítottam, de szerinte minden egyes dolgot máshová kéne tenni, mint ahova én tettem. És persze elrakta máshova. Miután elment, szinte semmit nem találtam meg. Kezdve a popsikrémen az éppen olvasott könyvömön át a pelenkáig. Bocsi, kicsit hosszú lett...
2010. dec. 19. 14:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

már nem azért, de ez a hagymapucolás nem jó ötlet, hogy lekössük a gyereket.

mert hozzányúlhat közben a szeméhez is, és hát, rendesen csípné jó ideig.

2010. dec. 19. 15:56
 12/19 anonim ***** válasza:

15:56

Az unokam most mult 2 eves, es ez a kedvenc munkaja pl.

Takaritas kozben pedig "torolget"!

Mivel szokott Nalam lenni, igy mar kitapasztaltam azt, hogyan tudom lekotni. A hagyma a kedvence, ezt nem En talaltam ki, de imadja pucolni.

2010. dec. 19. 16:00
 13/19 A kérdező kommentje:
Már arra is gondoltam, hogy elkéne költöznünk. Pont ezek miatt, hogy ne tudjon olyan gyakran jönni és belémkötni.
2010. dec. 19. 17:06
 14/19 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nagyon nehéz helyzet, de a problémákkal szembe kell nézni, és nem elmenekülni. Nem az a megoldás, hogy elköltöztök (jó eséllyel komoly anyagi ráfizetéssel és piszok sok idegeskedéssel), hanem anyucinak szépen tudtára kell adni, hogy vagy viselkedik, vagy állhat az ajtó előtt, de bejönni fix hogy nem fog. Tudom, hogy nem egyszerű, de néha muszáj keménynek lenni.
2010. dec. 19. 18:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Javaslom,hogy már most kezdd el rászoktatni a gyermeked a rendszeretetre,rendrakásra.A rendrakásba mindig próbáld játékosan belevonni,lehetőleg minden nap azonos időpontban.Mondd azt neki:Most pedig játsszuk azt,hogy elpakoljuk őket.Tehát csinálj neki kedvet a rendrakáshoz,ha játéknak és nem kényszernek fogja érezni,hozzászokik majd.
2010. dec. 19. 19:07
 16/19 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó javaslat, a gond vele az, hogy a pici fiú még menni nem tud és megáll (kapaszkodva) a polc előtt, ott rámol.Meg mindent le az ágyról. Egyébként nagyon kis értelmes, ha mondom neki, hogy pakoljunk vissza, akkor a maga módján segít már.
2010. dec. 19. 19:25
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem, hogy amikor nem értek valamit, kérdezek, erre leszavaztok. =) Pedig nem voltam se bunkó, se sértő.

Legyetek büszkék magatokra. ^^

2010. dec. 19. 19:27
 18/19 A kérdező kommentje:
Bocsi szupermuffin, de én senkit nem pontoztam. Én csak elolvasni szoktam a válaszokat. Meglepődtem, mikor megnéztem, hogy jöttek e válaszok és pontozgatva voltak. Egyébként van olyan mondás is, hogy "Ördög és pokol", de gyerekekre szokták viccesen mondani: "Ördög és pakol"
2010. dec. 19. 19:40
 19/19 A kérdező kommentje:
Azt el is felejtettem mondani, hogy elvárja, hogy ezek után legyek hálás neki...
2010. dec. 19. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!