Mi a véleményetek? Másfél éves a kisfiam, most van az "ördög és pakol" korszaka, ezért többször van itthon kupi és sokszor úgy érzem nem tudom magam utolérni a pakolászással és este úgy zuhanok az ágyba.
Hát én az ilyen anyukának szépen megköszönném a segítségét, és lehet megsértődik, de hazaküldeném. Amig nem tud veled normálisan beszélni, legalább a gyermeked előtt addig ne is jöjjön.
Lehet ezt most keménynek érzed, de ne engedd a fejedre nőni. Ha egy darabig nem lát titeket, főleg az unokáját, akkor majd tudja máskor mit hogyan és hol a határ.
Kitartást, mert nehéz lesz! Ne engedj! Előbb igérje meg, hogy nem fok beleszólni az életetekbe, élősködni rajtatok, és szídni titeket/téged a gyerek előtt.
Mert az, hogy minden máshová pakol, mint te raknád, arra utal, hogy élősködik rajtatok, ő akarja megmondani mit hogyan.
Jól írta a kérdező...ördög és pakol
Én leugatnám anyámat...
Ebben a korban mar nagyon tevekeny egy gyermek, s ennek orulnod kellene, de felkeszulni is.
Valtoztatasra van szukseg, atrendezni az otthonodat!
Nem nagy munka ez, de minden olyan dolgot, ami nem a gyermeked kezebe valo, azt bizony felkell rakni valahova, pl. polcot szerelsz fel!
Ismeros a helyzeted, mivel a kisunokam is hasonloan mukodik Nalam, de En a sajat gyermekeimnel annak idejen ezt a modszert alkalmaztam.
Semmit nem hagyni elotte, csak a sajat jatekait! Vagy pedig folyamatosan "bevonod" Ot a munkaba. Tehat egyutt dolgoztok. Ez sem egyszeru, de igy lefogod kotni Ot, mivel Neki most ez hianyzik. Amikor Teged lat dolgozni, akkor O is tevekenykedni akar!
Amikor fozol, adj Neki hagymat, hogy pucolja, vagy a muanyag talakat ad oda Neki, ezeket imadni fogja!
nem is értem, miért hagyod ezt??
a te lakásod, mindennek ott van a helye, ahol te tartod.
és mondd meg neki, hogy amíg csak blamálni tud téged a gyereked előtt, addig be se tegye a lábát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!