Apám maga az ördög mit tegyek?
Hát részvétem.
Gondolom kifizetni nem tudna téged, hogy elköltözhessetek messzire. Nagyon ragaszkodsz a szülőházadhoz?
Merre laktok, nem tudnátok egy közeli városban munkát vállalni?
Zárat cseréltetni?
El kellene szigetelődnötök tőle, amennyire lehetséges. Nem teljesen értem a környezettekben élő embereket, hogy miért hisznek neki, hiszen a tettei őt minősítik...
tudom,hogy jól esik ki írni magadból,de ide is kaptál sok együtt érző választ,nem?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Szia!
Nagyon sajnálak, "apádra" inkább nem irok semmit ey határ.... (az) ember lehet.... Merre fele laksz? Csak kiváncsiság. Amugy tiéd lesz majdnem a ház egy háromneyed részével (gondolom "apád" kitilt örökségből de akkor is van 25% ami megillet!! tehát anyukád utáni rész 50%+25 =75%
Gondolom nem lehet megbeszélni vele, hoy adjátok el, és mindenki megy arra amerre akkar:...??
-vagy egy csunya megoldás: egy-két haveral "rábeszélni" őt, hogy viselkedjen, főleg hogy ti fizettek mindent?
_önkormányzat, rendőrség esetle?
_ vagyha minden borul menjetek albérletbe messzi tőle, még ez is jobb megoldás mintha kikészülsz...
Irj ha lesz fejlemény!!
És légy erős!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!