Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátom a lányának (13 éves)...

Barátom a lányának (13 éves) születésnapjára notebook-ot vett, nekem (34 éves nő) pedig 4 db dvd-t. Normális ez?

Figyelt kérdés
Én nagyon rosszul érzem magam emiatt, olyan, mintha nem is lennék fontos számra.. :(
2010. dec. 18. 20:53
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
56%
Őszintén? Én is megsértődnék! Nincs ízlése, az tuti. Én a helyedben viccesen megjegyezném, hogy a KArácsonyi ajándékot inkább veled együtt válassza ki, vagy tartsa meg a számlát! :)
2010. dec. 19. 16:27
 42/44 anonim ***** válasza:
miért? te olyan nő vagy, akit csak 4 dvd áránál értékesebb ajándékkal lehet levenni a lábáról? van, aki ennyit sem tud adni a párjának, mégis boldogok.
2010. dec. 19. 16:59
 43/44 anonim ***** válasza:
Szerintem az, hogy nem igazán kreatív az ajándékozás terén, még nem bűn. Én is képtelen vagyok eltalálni mások ízlését, a páromét is, pedig 5 éve együtt vagyunk és imádom. És az 5 év alatt egyetlenegyszer sikerült olyan ajándékot adnom neki, ami tényleg tetszett neki, azt se alkalomra, hanem csak úgy véletlenül.
2010. dec. 19. 18:39
 44/44 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Tisztáztad a dolgot a pároddal?

2010. dec. 22. 18:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!