Barátom a lányának (13 éves) születésnapjára notebook-ot vett, nekem (34 éves nő) pedig 4 db dvd-t. Normális ez?
A férjem pont ma költött el egy valag pénzt a lányára, mert nem volt már ötlete, hogy mit adjon karácsonyra (szinte mindene megvan, anyja se áll rosszul), gondolta így egyszerűbb, mintha olyat kap, aminek nem örül.
Célzott rá, hogy engem azért se vinne most, mert nekem is néz valamit, de mondtam, hogy hagyja a fenébe, mindenem megvan, egy jelképes ajándéknak is örülök, vagy egy nagy puszinak.
Viszont most hozott nekem egy nagy csomag teamécsest, aminek azért örültem nagyon, mert régóta kellene (dohányzunk és folyamatosan párologtatok illóolajat, hogy ne legyen annyira szmogszag), de mindig elfelejtettem venni. Ez a figyelmessége (pláne, hogy magamnak mindig elfelejtettem) nagyon jól esett - akkor is, ha csak kb egy ezres volt a csomag. Az ehhez hasonló figyelmességek nagyon jellemzőek rá, fejben tartja a dolgaimat - ezek után nem is várok tárgyi ajándékot, nekem elég, ha ott lesz karácsonykor és együtt rohangálhatunk a kutyákkal a hóban a szüleimnél. Uh, már nagyon várom, végre egy karácsony, ahol mindenki ott lesz, akit szeretek, innentől már tojok az ajándékokra, nekem ez lesz az ajándék!
Utolsó válaszolónak:
Hány évesek vagytok egyébkét? És a gyerek?
Szerintem egy normális párkapcsolatba nem fér bele, hogy ne figyeljünk a párunkra.
Nem az ajándék ára, mérete a lényeg, de azért ciki, ha a pár egyik fele olyat vesz, ami a másiknak nem tetszik, ennyire nem ismeri?
Az még 10-ed annyiba sem került.
De az is kérdés, hogy a kérdező mit vesz a párjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!