Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátom a lányának (13 éves)...

Barátom a lányának (13 éves) születésnapjára notebook-ot vett, nekem (34 éves nő) pedig 4 db dvd-t. Normális ez?

Figyelt kérdés
Én nagyon rosszul érzem magam emiatt, olyan, mintha nem is lennék fontos számra.. :(
2010. dec. 18. 20:53
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
86%

A férjem pont ma költött el egy valag pénzt a lányára, mert nem volt már ötlete, hogy mit adjon karácsonyra (szinte mindene megvan, anyja se áll rosszul), gondolta így egyszerűbb, mintha olyat kap, aminek nem örül.

Célzott rá, hogy engem azért se vinne most, mert nekem is néz valamit, de mondtam, hogy hagyja a fenébe, mindenem megvan, egy jelképes ajándéknak is örülök, vagy egy nagy puszinak.

Viszont most hozott nekem egy nagy csomag teamécsest, aminek azért örültem nagyon, mert régóta kellene (dohányzunk és folyamatosan párologtatok illóolajat, hogy ne legyen annyira szmogszag), de mindig elfelejtettem venni. Ez a figyelmessége (pláne, hogy magamnak mindig elfelejtettem) nagyon jól esett - akkor is, ha csak kb egy ezres volt a csomag. Az ehhez hasonló figyelmességek nagyon jellemzőek rá, fejben tartja a dolgaimat - ezek után nem is várok tárgyi ajándékot, nekem elég, ha ott lesz karácsonykor és együtt rohangálhatunk a kutyákkal a hóban a szüleimnél. Uh, már nagyon várom, végre egy karácsony, ahol mindenki ott lesz, akit szeretek, innentől már tojok az ajándékokra, nekem ez lesz az ajándék!

2010. dec. 18. 22:22
 32/44 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszolónak:

Hány évesek vagytok egyébkét? És a gyerek?

2010. dec. 19. 00:23
 33/44 anonim ***** válasza:
Szerintem normális. Én is nagyobb ajándékot vettem a fiamnak, mint a páromnak (nem az apa). 28L
2010. dec. 19. 00:45
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy normális párkapcsolatba nem fér bele, hogy ne figyeljünk a párunkra.

Nem az ajándék ára, mérete a lényeg, de azért ciki, ha a pár egyik fele olyat vesz, ami a másiknak nem tetszik, ennyire nem ismeri?

2010. dec. 19. 08:22
 35/44 anonim ***** válasza:

Az még 10-ed annyiba sem került.

De az is kérdés, hogy a kérdező mit vesz a párjának.

2010. dec. 19. 10:34
 36/44 anonim ***** válasza:
A fiam ( akkor még csak egy volt) múlt karikor egy 82 cm-es full HD-s LCD tv-t kapott karira (hála az égnek megengedhetjük magunknak), párom és én közel sem vettünk ekkora értékben magunknak. Nincs még gyerkőcöd, azért lehet fura: Ha lesz, majd megérted, és meg is nyugszol. A suta ajándékokkal: Pár éve a fiamtól és a férjemtől egy szobaszökőkutat ( nagyon kis bóvli:) kaptam karira!?!?!? Nnnno, azóta sem tudtam semmire sem használni, de szívvel adták,könnyekig meghatódtam, én meg már felnőtt vagyok, megveszem, ami kell. Ne aggódj, ha a saját gyerekét letojná, én akkor gondolkodnék el a dolgon:) Idén két gyerkőc van, ők kapnak ajándékot, mi csak jelképeseket szánunk egymásnak, majd kap tőlem párom mást:)
2010. dec. 19. 11:40
 37/44 anonim ***** válasza:
Az természetes, hogy az ember a gyerekének nagyobb értékben vesz ajándékot. De az gáz, ha ennyire nem ismer, hogy olyan ajándékot vesz, aminek te nem örülnél. Ilyenkor óhatatlanul is olyan érzése van az embernek, hogy olcsón meg akart úszni. Mert ha már másfél éve együtt vagytok, és komolyan gondolja, akkor ne legyen ennyire olcsójános. És ezt most nem az ajándék értékére értem. Kaptam én 500 Ft-ért ajándékot úgy, hogy a seggem földre csapdostam örömömben, mert annyira eltalálták az ízlésemet, de volt olyan is, amikor annyira nyilvánvaló volt, hogy olcsón meg akartak úszni, és iszonyat gagyi, rossz minőségű cuccot kaptam...
2010. dec. 19. 11:50
 38/44 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy nagyobb értéket vett a gyerekének, hanem hogy nekem, mint 34 éves nőnek, dvd-t vett, holott mondom, nem vagyok sem DVD gyűjtögető, sem DVD-néző. Inkább elmegyek egy moziba. Ennyire meg már ismerhet.. Sokkal jobban örültem volna egy szép pulóvernek, vagy egy egyszerű kis nyakláncnak, már 10-15 e Ft-ért olyan szépeket lehet kapni. (Tudja nagyon jól, hogy nem szeretem sem a drága, sem a hivalkodó dolgokat). Az legalább maradandó lett volna...
2010. dec. 19. 12:58
 39/44 anonim ***** válasza:
De akkor mi a francnak kellett idekeverni a kislányt...szerintem igenis irigykedsz.
2010. dec. 19. 13:13
 40/44 A kérdező kommentje:
Próbáltam érzékeltetni, hogy anyagilag megtehetné...
2010. dec. 19. 15:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!