Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátom a lányának (13 éves)...

Barátom a lányának (13 éves) születésnapjára notebook-ot vett, nekem (34 éves nő) pedig 4 db dvd-t. Normális ez?

Figyelt kérdés
Én nagyon rosszul érzem magam emiatt, olyan, mintha nem is lennék fontos számra.. :(
2010. dec. 18. 20:53
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Nem a pénzéért vagyok vele (bár van neki), ez kiderült számára az utóbbi másfél évben, ha el is utazunk valahova, a saját részem én állom, ő max a vacsorákat, ilyeneket. Nálam mindig én vásárolom be a kajákat, miegymást, nála pedig ő. Úgyhogy nem hinném, hogy a pénze miatt vagyok vele..
2010. dec. 18. 21:02
 12/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekem 4 OLYAN DVD-t venne a barátom, amiket szivesen nézek, akkor örülnék neki - nem az a fontos, hogy MENNYIBE került, hanem hogy passzol-e ahhoz, aki kapja, tud-e neki örülni. Egy ajándéknak semmi köze ahhoz, hogy más valaki mit kap, aki összehasonlit, az nem érdemel semmit sem.
2010. dec. 18. 21:02
 13/44 anonim ***** válasza:
94%
Nekem inkább az esett volna rosszul,hogy dvd-t vesz,hiszen vehetne valami személyesebbet is.De nyílván a lánya az első,hidd el,te éreznéd magad a legrosszabbul,ha fordítva lenne.Mi a párommal nem is veszünk eghymásnak semmit,maximum valami apróságot,hogy ne álljunk üres kézzel a fa alatt,azt a pénzt inkább a gyerekekre költjük.Attól függetlenül imádjuk egymást.
2010. dec. 18. 21:03
 14/44 anonim ***** válasza:
83%

Te akartad a notit?

:-P

Inkább örülj, hogy nálad igyekezett a dvd-kkel!

Én tökre örülnék neki, mindig olyat szoktam kapni, ami nem nekem tetszik, hanem a páromnak ...

15/44 anonim ***** válasza:
59%

Aláírom, a gyerek az első, de azért ez durva (gyereknek notebook).

Mióta vagytok együtt? Legalább az ízlésednek megfelelő DVD-t kaptál?

16/44 A kérdező kommentje:
Na ez a baj, hogy egyáltalán nem passzol hozzám... Nem vagyok egy nagy dvd gyűjtögető...
2010. dec. 18. 21:04
 17/44 anonim ***** válasza:
37%
Nő létemre azt kell mondjam,hogy ez így természetes.Ne haragudj,hogy megkérdezem de Te mégis mekkora ajándéknál éreznéd azt ,hogy fontos vagy? Mert én egy szál virágnak vagy egy puszinak is tudok örülni.
 18/44 anonim ***** válasza:
77%
Én örülnék, hogy gondolt rám.
 19/44 anonim ***** válasza:
37%

Normális. Ő a saját lánya,vérségi kapcsolatuk van egymással,Te pedig csak barátnő vagy. A kislánynak már az iskolában is szüksége van rá. (legalábbis nálunk már 5.-ben kapnak feladatokat,amihez kell a net)

Nem lehet jó a kapcsolatotok,ha te csak akkor érzed,hogy fontos vagy a számára,ha drága ajándékot kapsz!

2010. dec. 18. 21:05
 20/44 anonim ***** válasza:
76%

"Na ez a baj, hogy egyáltalán nem passzol hozzám.."

Csak akkor nem értem, miért keverted ide a gyerek notiját, ha nincs is köze a bajodhoz...

2010. dec. 18. 21:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!