Barátom a lányának (13 éves) születésnapjára notebook-ot vett, nekem (34 éves nő) pedig 4 db dvd-t. Normális ez?
Figyelt kérdés
Én nagyon rosszul érzem magam emiatt, olyan, mintha nem is lennék fontos számra.. :(2010. dec. 18. 20:53
21/44 anonim válasza:
Na ja...
Azért elég durva egy gyerekre irigykedni.. Gondolom ő megmondta az apjának mit kér, te mondtad neki mit szeretnél? Akkor meg?
22/44 A kérdező kommentje:
Igen, egy notit felesben..
2010. dec. 18. 21:08
23/44 anonim válasza:
És honnan tudod, hogy nem kapod meg? Nem azért, de 1 hét hátravan. Lehet, hogy meglepetésnek szánja, de ezek után én biztosan nem venném meg neked. És azért nem, mert összehasonlítottad magad a gyerekével.
24/44 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem az irigységről van szó, hisz nagyon sokat segítek neki a gyerekekkel kapcsolatos dolgokban is... Mindig megfogadja a tanácsom, segítek neki a gyerekek ruháját rendbe tenni, stb, stb...
2010. dec. 18. 21:09
25/44 anonim válasza:
Hát innen fúj a szél! Neked kellett volna a noti. Ne haragudj, de 34 évesen notit magadnak kéne venned, nem a pasidtól elvárni :S
26/44 anonim válasza:
sztem is normális, ha a gyerekét helyezte előtérbe...
én tavaly jártam hasonlóan, párom a gyerekének márkás ruhákat vett, nekem egy ékszertartót, ami nem is tetszett, és nem is volt drága, húztam a szám.
Aztán karácsony napján ért a meglepetés, amikor megkeptam hozzá az ékszert is...lehet, hogy a párod téged is meg akar lepni még valamivel? :D
27/44 anonim válasza:
Egyébként jah, azért 34 évesen már illene önellátónak lenni, ilyenkor már csak jelképes dolgokat szoktak egymásnak venni a párok.
28/44 anonim válasza:
Mióta vagytok együtt? ha fél éve akkor ennyinek is örülni kell:-)
29/44 A kérdező kommentje:
Másfél éve..
2010. dec. 18. 21:23
30/44 anonim válasza:
Szerintem az nem normális, hogy ez egyáltalán megfordult a fejedben. 34 éves vagy, és egy 13 éves kislányra irigykedsz... Ez most komoly?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!