Mit csináljak? Nem akar összeköltözni velem. (6 és félév kapcsolat után)
Hát elég durva, hogy 6 év alatt egyszer sem aludtatok együtt.
Neked kéne a sarkadra állni, mert a te türelmed is véges - gondolom.
Ami nem megy, azt nem erőltetném a helyedben, úristen, én ki nem bírnám, hogy legalább egy 2-3 hónap után nem aludjunk együtt, persze nem rendszeresen, na, de nem egy rühes kutya az ember, hogy megdugják - bocs, ha vulgáris vagyok - aztán ki - ki a maga útján.
Neeem!
Ne hagyd magad, semmibe se vesz téged ez az ürge.
szerintem téged csak a szeretőjének tart
sajnos....
Szerintem te az ingyenes szexpartner vagy nem a barátnő,
élettárs vagy feleség sose leszel. Hagyd el ne alázd magad.
Nekem is volt egy 6 éves kapcsolatom. Vagyis több megszakítással közben, ugyanis ő sem akart velem összeköltözni. De azért mi aludtunk együtt, meg voltam többször is néhány hétig nála. Őt a kötöttség zavarta, legalábbis ezt mondta. (Aztán 6 év után kinyögte, hogy nem akar gyereket, meg házasságot.)
Többször szakítottam vele emiatt, mert nem láttam a jövőnket, aztán mindig "visszasírta" magát. 18 éves voltam amikor összejöttünk, aztán hittem neki mindig. Mert el akartam hinni, hogy változni fog a szitu. Aztán nem változott soha. Végül aztán 2008 végén végleg lezártam vele. Azóta együtt élek 1 sráccal, 13 hetes terhes vagyok, és nagyon örülök, hogy lezártam az előző kapcsolatomat! Ugyanis most van 1 működőképes, jó kapcsolatom,amiben jól érzem magamat.
Tudom, hogy durván hangzik, mivel szereted őt, de szerintem dobd ki. Meddig akarsz még várni? Kell idő, míg tovább tudsz lépni, aztán az sem biztos, hogy azonnal az igaziba botlasz bele, szóval lépj le, minél előbb!
Szia!
Addig szakíts vele, míg nem aláz meg jobban. Ezek kamu kifogások , hogy "jó ez így, minek változtatni?" . Első kapcsid, még nincs viszonyítási alapod. Pár pasim volt életem párja előtt, de akkor esett le tantusz, hogy mennyire érezhetem komolynak a kapcsolatot, amikor 2 hónap múlva elvitt bemutatni a szüleinek. Annyira meghatódtam, hogy fontos vagyok neki . Mert ez pl. jel arra.
Mi már 2 hónap után együtt aludtunk minden este pedig akkor diákok voltunk(17-18 évesek)
Gondolj bele, hány közös reggeliről, vacsiról, reggeli szexről, maradtál le. Pedig ezek mind nagyon jó dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!