Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy oldanátok meg a helyemben...

Hogy oldanátok meg a helyemben, vagy mit tennétek?

Figyelt kérdés
Férjem az elég "elit" diplomájával munkanélküli. Volt már 2-3 állása, de mindenhol csak pár hónapig volt. Lassan már teljesen depressziós lesz, bármibe belekezd, félbehagyja, vagy csak magától elromlik a dolog. Egy része az ő hibája, de a többség nem. Mit tehetnék az érdekében? Próbálnék segíteni, de lassan már elviselhetetlen lesz a dolog, én is nehezen bírom, hogy mindenre negatívan reagál, hozzá se lehet szólni, mert ordítozik.
2010. dec. 14. 12:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
27%
Valami nagyon bànthatja,ha beszélni sem lehet vele!Meg kell próbàlnod,hogy kimondja mégis mi az ami bàntja!
2010. dec. 14. 13:42
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem, bemenni biztos nem megyek be a volt munkahelyére, az még jobban rontaná az önérzetét. Próbálok beszélni vele, segíteni, de mindent bántásnak vesz. Nekem van munkám, lehet ez is rosszul esik neki, de ha nem lenne, nem tudnánk miből megélni. Egyébként van egy vállalkozás jellegű dolgunk, de az sem megy most, szintén nem az ő hibájából. Tehát tényleg összejöttek a dolgok, de szerintem nem annyira, hogy ne lehetne megoldani. Lehet én vagyok túl derűlátó, de ha én is elhagyom magam, akkor nem tudom mi lenne. Csak kicsit nehéz a dolog. Ha meg valamit nem csinálok meg (pl. mára terveztem be a nagytakarítást, de ő kiakadt, nekiesett porszívózni, stb, ordítozás közepette), kiakad, ordít, hogy semmit nem csinálok.
2010. dec. 14. 13:48
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

A húgom is panaszkodik,hogy a férjét mindenhonnan elküldik pedig nagyon szeret dolgozni,és nem értik miért pont ő kerül ki..Mindenki dolgos embernek tartja,és tényleg elkeserítette a húgomat,hogy "már megint nincs munkája a férjének"..

A meglepetés az volt,hogy én voltam egy partin ahol kiderült,hogy a sógorom egy volt főnökével beszélgettem baráti hangulatban..Végül is én megkérdeztem,hogy miért került lapátra hiszen jó,dolgos ember..

A válasz az volt,hogy igen,de emellett túl képzettnek hitte magát,és alig 1 hónap után már osztotta az észt a felső vezetésnek is.. A végén már hiába mondták,hogy a munkát így és így kell csinálni,a sógor nem volt hajlandó tudomásul venni,és a saját feje után ment..Ebből lett elegük..

A húgom nem hitte el amikor elmeséltem neki,így felkerestük a volt munkahelyeit,és utána érdeklődtünk..Hasonló válaszokat kaptunk..

Nem lehetséges,hogy a férjednél is nem a munkaszeretetével van baj,hanem a hozzáállásával???

2010. dec. 14. 13:48
 14/21 A kérdező kommentje:
Elmondja, mi bántja, de megoldást már nem ajánlhatok rá, mert veszekedés lesz a vége. Szóval elordibálja, hisztizi, hogy mi a baja és ennyi.
2010. dec. 14. 13:49
 15/21 anonim ***** válasza:
85%

ma 13:48 vagyok

Olvasva,hogy mennyire kiakadt a takarításon,és hogy nem tetszik neki,hogy neked van melód..nos ezeket a sógor is csinálta...Szép lassan kijött az igazi jelleme...

2010. dec. 14. 13:54
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg tegyél ugy,mintha nem érdekelne az õ problémàja.Te segiteni akarsz neki és még le is ordibàl!Hagyd egy darabig ne mondj neki semmit,majd talàn akkor észbekap!
2010. dec. 14. 13:54
 17/21 A kérdező kommentje:
13:48-as, elképzelhető, hogy van benne valami, mert volt pl. egy interjún, ahol kioktatta a felső vezetőt, hogy nem is úgy van az a dolog. Nem is vették fel.
2010. dec. 14. 16:10
 18/21 anonim ***** válasza:

párom is villamosmérnök,első melóhelye a jelenlegi,ragaszkodnának hozzá rendesen,mérnökből sosincs elég...

de költözni akarunk,másik melót keres...

el nem hiszed hogy ugy,hogy csak feltöltötte az önéletrajzát a professon.hu-ra,hány fejvadász keresi meg,hogy ez és ez a cég felvenné azonnali kezdéssel,és egyik se mond nemet a netto 400-450ezerre

csak még fél évig muszáj itt maradni,addig legalább kiderül melyik a legnekivalóbb cég (meg én is keressek ott,szintén mérnökként,csak gépész)

nem a végzettségével van a baj...hol végzett? miskolc,bme?

stilusa miatt van az egész,amig nem változtat,addig még sori dolgozóként se tűrik meg...

2010. dec. 14. 18:43
 19/21 A kérdező kommentje:
BME-n végzett. Ma pl. egész nap egy falatot se evett, kár belém a kaja címmel. Közli, hogy keressek magamnak mást, mert vele csak a baj van, visszahúz engem, stb. Öngyilkossággal fenyegetőzik. Félek elmenni dolgozni, mire jövök haza.
2010. dec. 14. 19:19
 20/21 anonim ***** válasza:

én javasoltam, hogy menj érdeklődni, és -hiába pontoztok le - igazolva érzem magamat a másik eset kapcsán

8ahonnan már kirúgták, ott mit érdekel, hogy pipogyának tartják-e?! valamilyennek már tartották, ha kirúgták...)

azért az nagyon furcsa, hogy te jársz dolgozni, és ő nem képes magától kiporszívózni, és rád vár.

meg az is, hogy öngyilkossággal zsarol téged.

(Ő nem valami anyuci szerelmetes kisfia -típus ?)

Sajnálom, ha nem tetszik neked, hogy furcsállom, ahogy mennek a dolgaitok.

lepontozhatsz

magonc

2010. dec. 15. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!