Hogy oldanátok meg a helyemben, vagy mit tennétek?
A húgom is panaszkodik,hogy a férjét mindenhonnan elküldik pedig nagyon szeret dolgozni,és nem értik miért pont ő kerül ki..Mindenki dolgos embernek tartja,és tényleg elkeserítette a húgomat,hogy "már megint nincs munkája a férjének"..
A meglepetés az volt,hogy én voltam egy partin ahol kiderült,hogy a sógorom egy volt főnökével beszélgettem baráti hangulatban..Végül is én megkérdeztem,hogy miért került lapátra hiszen jó,dolgos ember..
A válasz az volt,hogy igen,de emellett túl képzettnek hitte magát,és alig 1 hónap után már osztotta az észt a felső vezetésnek is.. A végén már hiába mondták,hogy a munkát így és így kell csinálni,a sógor nem volt hajlandó tudomásul venni,és a saját feje után ment..Ebből lett elegük..
A húgom nem hitte el amikor elmeséltem neki,így felkerestük a volt munkahelyeit,és utána érdeklődtünk..Hasonló válaszokat kaptunk..
Nem lehetséges,hogy a férjednél is nem a munkaszeretetével van baj,hanem a hozzáállásával???
ma 13:48 vagyok
Olvasva,hogy mennyire kiakadt a takarításon,és hogy nem tetszik neki,hogy neked van melód..nos ezeket a sógor is csinálta...Szép lassan kijött az igazi jelleme...
párom is villamosmérnök,első melóhelye a jelenlegi,ragaszkodnának hozzá rendesen,mérnökből sosincs elég...
de költözni akarunk,másik melót keres...
el nem hiszed hogy ugy,hogy csak feltöltötte az önéletrajzát a professon.hu-ra,hány fejvadász keresi meg,hogy ez és ez a cég felvenné azonnali kezdéssel,és egyik se mond nemet a netto 400-450ezerre
csak még fél évig muszáj itt maradni,addig legalább kiderül melyik a legnekivalóbb cég (meg én is keressek ott,szintén mérnökként,csak gépész)
nem a végzettségével van a baj...hol végzett? miskolc,bme?
stilusa miatt van az egész,amig nem változtat,addig még sori dolgozóként se tűrik meg...
én javasoltam, hogy menj érdeklődni, és -hiába pontoztok le - igazolva érzem magamat a másik eset kapcsán
8ahonnan már kirúgták, ott mit érdekel, hogy pipogyának tartják-e?! valamilyennek már tartották, ha kirúgták...)
azért az nagyon furcsa, hogy te jársz dolgozni, és ő nem képes magától kiporszívózni, és rád vár.
meg az is, hogy öngyilkossággal zsarol téged.
(Ő nem valami anyuci szerelmetes kisfia -típus ?)
Sajnálom, ha nem tetszik neked, hogy furcsállom, ahogy mennek a dolgaitok.
lepontozhatsz
magonc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!