Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan lányról, aki 25 éves, de nem szeret bulizni, nem volt még komoly párkapcsolata (találkozgatott fiúkkal, de hosszú kapcsolat nem alakult ki)?

Figyelt kérdés
Nemrég végzett az egyetemen. Amúgy nagyon csinos, sok fiúnak tetszik, ezért sem értem, miért nincs pasija.
2010. dec. 10. 14:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

26 éves nő vagyok, jelenleg egyedülálló, volt komoly kapcsolatom, erőszak választott el a páromtól, nem tudtam azóta másba szerelmes lenni, szerelem nélkül meg nem kell pár.

Nem vagyok buliarc, táncolni szeretek, ha van mire, de az nem ilyen tuc-tuc zaj... Nem szeretem, ha idegenek letapiznak, nem vagyok alkoholizáló, nem szeretem, ha dohányfüstös a ruhám meg a hajam (én nem dohányzok és nem voltam soha részeg, bár ittam már alkoholt, de sose vittem túlzásba, és nem is szeretném). Jobban szeretek egy jó koncertet (lehet az rock koncert is), egy jó színdarabot, egy mozit, szeretek olvasni, kirándulni, kézimunkázni, rajzolni (jól is rajzolok, szakértők szerint), fényképezni, zenélni, írni...

Bulin kívül más szórakozás is létezik, és ezek között is van olyan, amiben lehet közös érdeklődésű emberekkel barátkozni, ismerkedni.

2010. dec. 10. 15:00
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Világéletemben utáltam bulizni. 31 évesen mentem férjhez, addig a leghosszabb kapcsolatom egy háromhónapos járás volt. Már a második gyerekünket várjuk, és nagyon boldogok és szerelmesek vagyunk. Genetikai mutáns vagyok-e, amiért nem 14 évesen kezdtem az ismerkedést a diszkókban, és nem ment át rajtam a fél város a férjem előtt?
2010. dec. 10. 15:00
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy nem b@szta el az életét, ahogy sokan teszik. Tanuljon, építsen karriert, aztán jöhet a szerelem. Semmiről sincs elkésve.
2010. dec. 10. 15:01
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a bulizás. Lassan 20 leszek, de életemben nem voltam még discoban. Nem is tervezek gyakori látogatásokat, párom, kért meg rá, hogy nagyritkán majd menjünk el (évente 1-2x), ebbe még én se fogok belehalni. Vannak, akiknek fontosabb dolgaik is akadnak az életben, mint a bulik. A kimerítő tanulós hétköznapok után hétvégére már nem igazán maradt erőm bulizni. Hozzáteszem, nekem anyám belémkódolta, hogy "fúj buli, fúj disco, nem szabad oda járni" Ezért is örülök a páromnak, mellette végre nőnek érzem magam.
2010. dec. 10. 15:02
 15/27 A kérdező kommentje:
A nővére vagyok. Ezek szerint lehet, csak én fújom fel a dolgot...
2010. dec. 10. 15:03
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a buliból àll az élet!Talàn a tanulàs utàn,majd bulizik,vagy teljesen komoly,akinek nem ez az életcélja!Ilyet el is fogadnék szivesen menyemnek!:)
2010. dec. 10. 15:04
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
hol itt a gond? mindig jobb egyedül élni, mint egy tönkrement kapcsolatban hánykódni 3 gyerekkel.
2010. dec. 10. 15:04
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
én is csak ritkán bulizom, ezek a diszkók a sok velemkorú meg a tinik olyan olcsón és bután tudnak viselkedni, hogy inkább nem köszönöm. vannak olyan szórakozóhelyek ahova szívesen megyek
2010. dec. 10. 15:08
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem bulizni sosem voltam és nem is vágyom. 23 éves vagyok és 13 éves korom óta mégis van párom egy 6 és egy 3 éves kapcsolat van mögöttem, pedig sosem jártam sehova. Most is van egy egy éves kapcsolatom, és továbbra sem járok bulizni. Szóval ez nem igazán függ össze.
2010. dec. 10. 15:09
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden ember egyforma. Nem ugyanaz az érdeklődési körünk, ami így helyes, unalmas is lenne az élet, ha mindenki ugyanazt kedvelné.

Amíg nem látod rajta, hogy boldogtalan addig nincsen probléma. Valószínűleg először karriert szeretne, csak aztán családot, olyan ember, akinek nincs szüksége egy férfira ahhoz, hogy boldog lehessen. Millió és egy ilyen van még a földön :)

Beszélgess vele, érezni fogod, ha valami nincsen rendjén, de szerintem erről szó sincsen, ő így boldog :)

2010. dec. 10. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!