Mit gondoltok egy olyan lányról, aki 25 éves, de nem szeret bulizni, nem volt még komoly párkapcsolata (találkozgatott fiúkkal, de hosszú kapcsolat nem alakult ki)?
26 éves nő vagyok, jelenleg egyedülálló, volt komoly kapcsolatom, erőszak választott el a páromtól, nem tudtam azóta másba szerelmes lenni, szerelem nélkül meg nem kell pár.
Nem vagyok buliarc, táncolni szeretek, ha van mire, de az nem ilyen tuc-tuc zaj... Nem szeretem, ha idegenek letapiznak, nem vagyok alkoholizáló, nem szeretem, ha dohányfüstös a ruhám meg a hajam (én nem dohányzok és nem voltam soha részeg, bár ittam már alkoholt, de sose vittem túlzásba, és nem is szeretném). Jobban szeretek egy jó koncertet (lehet az rock koncert is), egy jó színdarabot, egy mozit, szeretek olvasni, kirándulni, kézimunkázni, rajzolni (jól is rajzolok, szakértők szerint), fényképezni, zenélni, írni...
Bulin kívül más szórakozás is létezik, és ezek között is van olyan, amiben lehet közös érdeklődésű emberekkel barátkozni, ismerkedni.
Nem minden ember egyforma. Nem ugyanaz az érdeklődési körünk, ami így helyes, unalmas is lenne az élet, ha mindenki ugyanazt kedvelné.
Amíg nem látod rajta, hogy boldogtalan addig nincsen probléma. Valószínűleg először karriert szeretne, csak aztán családot, olyan ember, akinek nincs szüksége egy férfira ahhoz, hogy boldog lehessen. Millió és egy ilyen van még a földön :)
Beszélgess vele, érezni fogod, ha valami nincsen rendjén, de szerintem erről szó sincsen, ő így boldog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!