Barátok maradtatok az exetekkel, hosszú kapcsolat után?
Mi 12 év házasság után váltunk el, és a mai napig jó kapcsolatban vagyunk - és mindkettönknek van új házastársa is, szintén 10 évnél hosszabb ideje.
Nem értem, hogy attól, hogy elváltunk, miért kellene megszakitani a kapcsolatot egymással, elvégre az, hogy házastásként nem jöttünk ki egymással, még régen nem jelenti azt, hogy emberként nem tudunk kommunikálni.
Én utálom az exem mert a szakítás után több mint fél évig zaklatott, rám fogta, hogy miattam törte össze az autóját, mert én elhagytam.
Hát az ilyen menjen melegebb éghajlatra..
Sajnos nem.
Igyekeztem "felnőtt" módjára viselkedni ( 20 évesek voltunk, 3 éves kapcsolat ért véget ). De ő hívogatott, ellenőrizgetett, szüleimet faggatta (nem kedvesen érdeklődött) rólam, hogy kikkel találkozom, már a szüleim nekem szóltak, hogy álítsam le, mert idegesítő :(
Én tényleg sajnálom, hogy így lett vége....
Mi 2 év után nem maradtunk barátok. Semmi szükség a jópofizásra szakítás után, nem örömünkben szakítottunk, hanem komoly viták és feszültség után. Sőt nálunk azon ment tönkre a kapcsolat, hogy megutáltuk egymást és elég nagy gyűlölet lett a vége.
Persze azért lehetséges a barátság, de szerintem ritkább jóval.
És miben áll a jó kapcsolat? Mert mi 2 hete szakítottunk, midnen nap felhív, bészélünk MSN-en is, találkoztunk is kétszer, szerintem ez azért elég sok. Nem?
23/L, 4 év után szakítás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!