Minden férjes asszony kölcsön kér a férjétől pénzt?
Én is gyeden vagyok de ez valami hatalmas hülyeség.
Közös háztartás, közös étel amit főzök s közös baba akit úgy válaltam anno, hogy mindketten tisztábavagynuk vele: ha babát nevelsz akkor gyedjár de az nem annyi mint egy fizetés. Ezt nem lehet felfogni?
Ha ez mar igy volt a hazassagotok elejen is, akkor ez termeszetes dolog, mivel igy lett bevezetve ez a szokas, vagy igy allapodtatok meg.
Ha viszont nem igy volt, akkor most ne engedd meg ezt, mivel a kozos gyermekkel vagy otthon, s a parod keresete is kozos, vagy pedig adja Neked oda a csaladi potlekot pl.
de ez igy nem termeszetes, vagy nem normalis allapot.
Vagy Nalatok csak az agy kozos es az etkezesi asztal, de mar az O keresete nem?
Ebreszd mar fel a parodat legyszives, mert ez igy kicsit vicces, vagy fizessen Neked azert, hogy htb-i vagy, es neveled a kozos gyermeket stb.
Mi külön kasszán vagyunk. Ez azt jelenti hogy van egy közös számlánk amiröl a lányunknak meg a közös dolgainkat mint pl lakás fizetjük, de amúgy külön kasszán vagyunk.
Mikor én nem kerestem akkor ö tartott el, de adott úgy mond zsebpénzt. most én is gyesen vagyok de sok megtakarított pénzem van és jó gyest is kapok. ha nem kapok gyest majd akkor gondolom megint ö tart el, és kapok töle pénzt.
De vissza adni nem kell. ha pl nincs otthon pénz csak mondjuk nekem akkor kérdés nélkül bele nyul a énztárcámba vagy én az övébe de megemlítjük hogy kivettük, hogy tudja hogy nincs benne kp.
Hát mutasd meg az itteni válaszokat, hogy végre elhigyje, ez NEM TERMÉSZETES. Sőt, felháboritó.
A házassággal VAGYONKÖZÖSSÉGET vállalt veled, tehát még jogilag se teheti meg, hogy neki SAJÁT pénze van. Ami az övé, az jogilag a tiéd is. Szóval nyugodtan tegye le a lóvét az asztalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!