Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden férjes asszony kölcsön...

Minden férjes asszony kölcsön kér a férjétől pénzt?

Figyelt kérdés
Mert én csak akkor tudok vásárolni a családnak ha kérek tőle kölcsön mert én gyesen vagyok és abból adom vissza
2010. dec. 9. 21:21
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
93%

Én is gyeden vagyok de ez valami hatalmas hülyeség.

Közös háztartás, közös étel amit főzök s közös baba akit úgy válaltam anno, hogy mindketten tisztábavagynuk vele: ha babát nevelsz akkor gyedjár de az nem annyi mint egy fizetés. Ezt nem lehet felfogni?

2010. dec. 9. 21:45
 22/49 anonim ***** válasza:
93%

Ha ez mar igy volt a hazassagotok elejen is, akkor ez termeszetes dolog, mivel igy lett bevezetve ez a szokas, vagy igy allapodtatok meg.

Ha viszont nem igy volt, akkor most ne engedd meg ezt, mivel a kozos gyermekkel vagy otthon, s a parod keresete is kozos, vagy pedig adja Neked oda a csaladi potlekot pl.

de ez igy nem termeszetes, vagy nem normalis allapot.

Vagy Nalatok csak az agy kozos es az etkezesi asztal, de mar az O keresete nem?

Ebreszd mar fel a parodat legyszives, mert ez igy kicsit vicces, vagy fizessen Neked azert, hogy htb-i vagy, es neveled a kozos gyermeket stb.

2010. dec. 9. 21:47
 23/49 anonim ***** válasza:
30%

Mi külön kasszán vagyunk. Ez azt jelenti hogy van egy közös számlánk amiröl a lányunknak meg a közös dolgainkat mint pl lakás fizetjük, de amúgy külön kasszán vagyunk.

Mikor én nem kerestem akkor ö tartott el, de adott úgy mond zsebpénzt. most én is gyesen vagyok de sok megtakarított pénzem van és jó gyest is kapok. ha nem kapok gyest majd akkor gondolom megint ö tart el, és kapok töle pénzt.

De vissza adni nem kell. ha pl nincs otthon pénz csak mondjuk nekem akkor kérdés nélkül bele nyul a énztárcámba vagy én az övébe de megemlítjük hogy kivettük, hogy tudja hogy nincs benne kp.

2010. dec. 9. 21:48
 24/49 A kérdező kommentje:
én sem verem el a pénzt mindenről beszámolok de nem tudom mit csináljak nagyon rég óta van ez és lassan ki is készülök teljesen bele fáradtam mert azt mondja ez a természetes
2010. dec. 9. 21:50
 25/49 anonim ***** válasza:
95%

Hát mutasd meg az itteni válaszokat, hogy végre elhigyje, ez NEM TERMÉSZETES. Sőt, felháboritó.

A házassággal VAGYONKÖZÖSSÉGET vállalt veled, tehát még jogilag se teheti meg, hogy neki SAJÁT pénze van. Ami az övé, az jogilag a tiéd is. Szóval nyugodtan tegye le a lóvét az asztalra.

2010. dec. 9. 21:53
 26/49 anonim ***** válasza:
94%
basszus, még a ruhát is sajnálja a gyerekétől?!
2010. dec. 9. 21:54
 27/49 anonim ***** válasza:
93%
Keressetek fel közösen egy ügyvédet. Az majd felvilágosítja,hogy a törvény szerint a házasság alatt keletkezett minden jövedelem,vagyon,adósság közös!
2010. dec. 9. 21:57
 28/49 A kérdező kommentje:
van neki egy régi barátja és minden otthoni dolgot vele beszél meg és ő tanácsolja ezeket meg még sok mást is ellenem de én már mondtam vagy ő vagy mi erre sose válaszol
2010. dec. 9. 21:59
 29/49 A kérdező kommentje:
azért köszönöm és megfogadom a tanácsokat sokat segitettek
2010. dec. 9. 22:03
 30/49 anonim ***** válasza:
53%
En is kell kérjem a pénzt a férjemtöl csak annyi különbséggel,hogy nem kell vissza adjam.Mi igy élünk már az eleje óta és elég jól meg vagyunk igy is!Igaz bármire kértem soha nem mondot nemet,adta szó nélkül
2010. dec. 9. 22:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!