Minden férjes asszony kölcsön kér a férjétől pénzt?
Figyelt kérdés
Mert én csak akkor tudok vásárolni a családnak ha kérek tőle kölcsön mert én gyesen vagyok és abból adom vissza2010. dec. 9. 21:21
11/49 anonim válasza:
Nem. Közös kasszán vagyunk. Minden közös.
12/49 anonim válasza:
Én is kérek kölcsön úgymond, de ez nem is kölcsön , mert nem kéri vissza. Csak néha megkérem, hogy adjon már kis aprópénzt, vagy vásárláshoz manit, de ez "vissza nem térítendő hitel" :) Számomra nagyon furcsa, hogy egy házasságban, gyerek mellett vissza kell adni a kért pénzt....:S
13/49 anonim válasza:
Elég baj már.ha a házasfelek külön kasszán vannak. Az pedig elképzelhetetlen,hogy kölcsön kérjek a férjemtől.
A házasság közösség minden téren. Ebbe az anyagiak is beletartoznak.
Nem számoltatjuk el egymást fillérig,mindenkinek van saját költőpénze,de minden családra fordított kiadás a közös pénzből megy. Sőt,bankszámlánk is csak egy van. Mindkettőnk jövedelme arra megy,és mindkettőnknek van hozzáférése.
14/49 anonim válasza:
Én gyesen vagyok a férjem dolgozik.Megkapja a fizetést hazahozza,majd ami marad azután hogy feladtam a csekkeket,beleteszem egy pohárba.Akinek kell valamire kiveszi.Ennyi.
15/49 A kérdező kommentje:
sajnos igy van ha szeretnék a gyerekeknek venni valamit pl ruhát akkor kell kérjek kölcsön mert azt mondja ő többet keres igy övé a pénz de ha birságot kell fizetni mert rossz helyen parkolt akkor nekem is kell bele adni
2010. dec. 9. 21:36
16/49 anonim válasza:
Még ha magadnak szeretnél venni valami drága holmit és arra kérnél pénzt... de azt írod a családnak vásárolsz, akkor hogy?! Ő nem a család vagy mi? Ha ez tényleg így van ahogy leírtad, magadra vess.
17/49 anonim válasza:
Mivel feltetted a kérdést, benned is tudatosult, hogy ez nem egészen normálisan. De ha ilyen jól látod a szitut, mondd csak miért tűröd? Legyen már egy kis önbecsülésed.
18/49 anonim válasza:
Hu,hàt ez elég furcsa!En nem dolgozom màr,de minden pénz az én kezemen megy àt.Megbizik a férjem bennem,és tudja,hogy nem verem a pénzt.Nagyon sajnàllak,hogy mik vannak!!!
20/49 anonim válasza:
Mert többet keres?! Mekkora egy bunkó férjed van, már ne haragudj! Mondd neki, hogy akár ő is elmehet gyesre, majd te visszamész dolgozni, aztán meglátjuk, hogy tetszik neki a szituáció. Még ilyet?! De nem értem, miért tűröd ezt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!