Ilyen helyzet lehetséges? Működhet a barátnőmmel minden tovább, ha ezen valaha is túl leszek?
A barátnőm nem tud róla.
Nem hiszem, hogy kényelemből vagyok vele mert szeretem, csak már ahogy írták is, nincsenek azok a szerelmes smsek, az az érzés ami az elején szokott lenni. Gondoltam már rá, hogy elmondom neki, de nem tudom mi lenne a jobb. És azt is tudom, hogy undorító volt amit csináltam...
Szia, én lány vagyok és a barátom velem ugyanezt csinálta. Tudom, mindig azt mondják, fő az őszinteség, csak tudod a mi esetünkben jobb lett volna, ha nem tudok meg semmit, megspóroltunk volna 3 év különlétet és sok-sok hülyeséget, amit elkövettünk. Ő elmondta, én kiakadtam és szakítottunk. Mindenki járta a saját útját, sehogy nem találtuk a helyünket és nagyon rossz volt egymás nélkül.
Ma már házasok vagyunk és van egy gyönyörű kislányunk. Erre az időszakra meg mindketten úgy tekintünk, mint a legrosszabb rémálomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!