Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen helyzet lehetséges?...

Ilyen helyzet lehetséges? Működhet a barátnőmmel minden tovább, ha ezen valaha is túl leszek?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm 5éve. Soha nem csaltam meg, nagyon szeretem. De 1éve beleszerettem egy másik nőbe. Küzdöttem ellene, mert tudom hogy a mostani barátnőm mellett van a helyem és iszonyatos lelkiismeret-furdalásom volt. De félév után beláttam, hogy nem megy, tényleg szerelmes vagyok, viszont a mostanit is szeretem. Sokat voltam a másik lánnyal, de a szexig nem jutottunk el, csak csókok voltak és egyszer ott aludtam. Azóta ennek vége lett, mert elhagyott. Szerinte túl nagy volt a korkülönbség. Ennek már 3hónapja és én ebbe belehalok. Persze senkivel nem tudom megosztani hogy mi a gondom, mert a barátnőmmel még mindig együtt vagyunk és sosem bántanám meg. Fel lehet ezt valahogy dolgozni? Nem hittem volna, hogy lehet két embert egyszerre szeretni. Egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy nélküle kell leélnem az életemet. De a barátnőm nélkül sem tudom elképzelni. Úgy érzem az életemnél jobban szeretem mindkettőt.
2010. dec. 8. 11:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

A barátnőm nem tud róla.

Nem hiszem, hogy kényelemből vagyok vele mert szeretem, csak már ahogy írták is, nincsenek azok a szerelmes smsek, az az érzés ami az elején szokott lenni. Gondoltam már rá, hogy elmondom neki, de nem tudom mi lenne a jobb. És azt is tudom, hogy undorító volt amit csináltam...

2010. dec. 8. 15:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia, én lány vagyok és a barátom velem ugyanezt csinálta. Tudom, mindig azt mondják, fő az őszinteség, csak tudod a mi esetünkben jobb lett volna, ha nem tudok meg semmit, megspóroltunk volna 3 év különlétet és sok-sok hülyeséget, amit elkövettünk. Ő elmondta, én kiakadtam és szakítottunk. Mindenki járta a saját útját, sehogy nem találtuk a helyünket és nagyon rossz volt egymás nélkül.

Ma már házasok vagyunk és van egy gyönyörű kislányunk. Erre az időszakra meg mindketten úgy tekintünk, mint a legrosszabb rémálomra.

2010. dec. 8. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!