Kislány keresztelőjén kitől illik kapni az aranyláncot kis kereszt medállal?
Nem tudom mennyire volt érthető a kérdésem.
Most volt a lányom keresztelője. A testvérem és a párja voltak a keresztszülők, tőlük megkapták az ominózus láncot ajándékba. Aznap az anyóséktól nem kaptunk semmit, erre másnap tőlük is egy az egyben ugyanolyan láncot ugyanolyan kereszttel kaptunk.(igaz, azt nem látták, hogy mástól miket kaptunk). Én úgy tudtam, hogy ezt a keresztszülő veszi, a többi rokon más medált vagy fülbevalót stb. ad nem? Ki nem állhatom anyósékat, nem is vagyunk jóban. Szerintem túl akartak licitálni mindenkit ezzel az ajándékkal nem? Most van két majdnem tök egyforma lánc. :( Párom azt mondja, nem baj, majd kicseréljük másra később. De ha ezt megtudják anyósék akkor vér fog folyni. :)
Ne foglalkozz vele. A gyermek nyaklánc úgysem lesz örökké jó neki.
Valóban aranyat a keresztszülőknek illik venni, illetve tudomásom szerint a keresztelő ruhát is ők szokták megvenni. Mondjuk a mi családunkban a fülbevaló megvétele a divat. Mi is jártunk már úgy, hopgy buzgó rokon azzal állított oda a keresztelőre, amit mi kereszt szülők vettünk a babának. Én nem foglalkoztam vele. Majd elkezd nőnik a gyerek, már nem lesz újdonság, hogy ki rajong érte, hányan versengenek egymással ilyen dolgokban.
Bocsi, változott a sorrend, de tudjátok, hogy kire illetve kikre értettem!
Mi lenne, ha " ez a legnagyobb problémád,.." nem válaszolgatnának? Kötelezőnek érzitek? Minden kérdésre ezt a választ adjátok?
Ennél sokkal nagyobb problémáim is vannak, de ez nem tartozik senkire, pláne nem az ilyen " kedves" és "segítőkész" válaszadókra.
Szerintem ez a primitívség és az irigység netovábbja!!!
Nem hisztizek, teljesen nyugodt vagyok! :)
Csupán magamra haragszom, hogy megint beleestem ugyanabba a hibába mint már többször is.
Megfogadtam, hogy nem teszek itt fel többet kérdést, mert mindig van egy-két olyan válaszoló, aki direkt arra utazik, hogy fikázhassa a másikat. Nem is értem, hogy érnek rá ennyire. Éés miért okoz nekik ez örömet?
Nem lett volna szabad feltennem a kérdést, de naív voltam. Azt gondoltam, minden körítés nélkül kapok a kérdésemre választ.
Üdv mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!