FONTOS! Mit tegyek? Hogyan oldható meg ez a baj?
Sziasztok!
15 éves lány vagyok.
Van egy szép nagy családom,mindent megkapok amit szeretnék amire szükségem van.
Egy gondom van, annyi, hogy hazaérek az iskolából, anyum mindig kiabál velem. :(
Sosem felel meg neki az amit én csinálok, kapo vagy valami.
Tanulni nem szeretek ( vita van belőle )
Valamit vetetni akarok és nem olcsó. ( vitázunk )
stb..
Ma voltam fodrásznál 5000Ft-ot fizettem..és máris kiabált mert hogy semmi nem látszik.
Minek mentem?
Felesleges volt :S
Meg ilyenek
Nem enged sehova!
Bulizni sem, alig vannak barátaim.
Mit tegyek?
Normális érthető válaszokat.
Bunkók Kíméljenek
Vagy te -.-
Tuti nem vagyok elkényeztetett-.-
Lehet azért nem mehetsz bulizni, mert rosszak az eredményeid, és anyud fél, hogy ha bulizgatsz, akkor még rosszabbak lesznek. Ki kellene érdemelni, hogy elengedjen.
"Vetetni" meg ne akarj semmit, nem a te pénzedből van fizetve, úgyhogy örülj mindennek, amit kapsz.
Csak megkérdezem, mi az, amit szeretnél vetetni? és milyenek a jegyeid? 2-3 körül?
egyébként tényleg igaz, én anno, mikor gyerek voltam, tudtam, hogy ha tanulok és besegítek a házimunkába, el vagyok engedve szórakozni is. És ez így fair... Úgyhogy tanulj, segíts a házmunkában.. ezt tudom tanácsolni...
Ja, és én ennyi idősen magam vágtam a hajam.. :)
ha nem szeretsz tanulni, akkor mégis mit akarsz kezdeni az életeddel?
2es érettségi átlaggal mehetsz a tescoba polcot pakolni 80 ezerért. abból nem fog telni se fodrászra, se bulira.
mit tegyél? kezdj el tanulni. válassz ki 2-3 tárgyat, amiben erősebb vagy, és hajts rá.
eredmények nélkül nem fognak elismerni sehol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!