Hogy oldható meg így az együttélés?
mi is együtt lakunk, pedig mindketten egyetemisták vagyunk. van lakásunk, nekem van némi fix jövedelmem, abból fizetjük a rezsit, a szüleink besegítenek a kajába :)
pénzen még sosem veszekedtünk. rendrakáson, takarításon már igen :)
párom nem akarja hogy dolgozzak,de engem zavar! kb 2 év az érettségim,most járunk még utána a családi pótléknak.
engem nagyon zavar egy ideje,bár az elején letisztáztuk,mégsincs bennem rendben.(nem szoktam felhozni,de mindig mondom,ha van meló a cégnél itthonra akkor hozza,sajna mostanában nincs...) az ö családja segit nekünk havi elég sok pénzzel még a melóján felül,mert van egy hitele amit a nyakába varrt az adóstárs,az én családom egy kanyit nem ad(nemhogy pénzt nem ad nagyszüleimen kivül más nem beszél velem,és anyám még el is veszi ha keresek alkalmi melókból,de a jótékonyságot beszüntettük már a nyáron,mert lopott tőlünk)
Hasonló helyzetben vagyok én is, azért akartam elkezdeni dolgozni, hogy könnyebb legyen, meg azért, mert rosszul éreztem magam, hogy ő tart el, mikor még sulizok, pedig, ha azt nézzük nem neki lenne a dolga.
Térjünk is vissza, elkezdtem dologzni, de rájöttem, hogy mellette nagyon nehéz suliznom, ha tovább folytatom ezt, akkor lehet, hogy rámegy a diploma. Ezzel azt akarom mondani, hogy nem biztos, hogy birnád a kettőt együtt (bár Magyarországon ez jobban megoldható).
Szerintem értékeld, hogy ne akarja, hogy menj dolgozni, talán pont azért, mert gondolja, hogy nehéz lenne neked.
Viszont, ha mindenáron akarsz menni dolgozni, üljetek le és beszéljétek meg. Mondd el az aggályaidat, érzéseid, gondolataid ezzel kapcsolatban,lehet ezek után másképp fogja fel, és azt mondja, hogy akkor legyen a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!