Most mit kéne lépnem?
És a lényeg!
Tisztára be van rám rágva. Most itt depressziózik
Ülj le vele, és mondd el neki azt, amit most leírtál nekünk. Szerintem meg fogja érteni. Ha az x faktoros jegyek nem kellenek, pici pénzért elpasszolhatnád nekem. :)
A lényeg, hogy ne lekezelően és gőgösen beszélj vele, hanem őszintén. Mondd meg neki, hogy nagyon örülsz annak, hogy örömet akar szerezni neked, de ez így és úgy nem jó, stb. Mellesleg egy 15 éves lánynak/fiúnak ruhát a legneccesebb venni, mert nehéz eltalálni az ízlésüket.
ha ilyen anyám lenne mint neked, mint a két kezemet odaadnám érte! becsüld meg és legyél vele jóba! nekem soha nem vett koncertjegyet, sőt még életemben nem voltam koncerten! ps2? én a helyedben kihasználnám...
Hogy mit csinálj, kérj tőle bocsánatot, beszéld meg és tiszteld!MErt ő az anyukád!
Persze tudom. Azzal tisztában vagyok hogy nagyon jó anya, de a ps2-vel például az a bajom hogy baromi drága főleg úgy hogy 2 játékot vettem hozzá és mindkettő elég szar..többet nem akarok mert akkor meg megint csak erre költekezünk..
Én már kétszer is bocsánatot kértem úgy hogy bocsi, tényleg örülök neki tudom hogy ezzel jót akarsz de soha nem beszéled meg velem. Erre úgy néz rám mint valami sátánistára.
20:20 na látod erre még tényleg nem gondoltam
20:24 ó próbáltam én..minden egyes alkalommal elmondom de semmi hatása, megsértődik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!