Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar? és nekem mit kéne lépnem?
Figyelt kérdés
Van egy "barátnőm" akinek van egy pasija. a csajjal összevesztem 2hete, vagyis nem is összevesztem, de már annyiszor hagyott a szarban, átbaszott, hogy elegem lett, és már nem keresem a társaságát. a barátjával viszont ma találkoztam, (nála volt valamim amit vissza kellett adnia) és együtt töltöttünk egy kis időt (2órát kb.). Azt mondta, hogy nem tudja mi van a lánnyal, nem is beszéltek már egy ideje (elég friss kapcsolat, 1hónapos). megkért, hogy holnap kísérjem el valahova, és hétvégén is együtt fogunk menni bulizni.. adott pár jelet, de nem tudom mit kéne tennem, lépnem.. addig biztos nem lesz vele semmi, ameddig nem szakít vele, de ha utána jönnék össze vele, akkor is "k*rva" vagyok? és szerintetek ez, hogy megkért, hogy kísérjem el (oda ahova a barátnőjét sohasem hívja), és, a hétvége, ez valami jel? vagy utalás arra, hogy szeretne tőlem többet? légyszi normális válaszokat..:)2011. júl. 27. 21:11
1/4 anonim válasza:
Vagy a tested akarja, vagy a lelked, vagy az életed tönkre tenni.
2/4 anonim válasza:
Kihasználja a csaját. Téged is kiakar, de ha van egy kis eszed,hagyod a csávót. D.gni akar,és ennyi. Azért hívott oda ahova a csaját nem,mert így tudta hogy beetethet. Ha lefekszel a csávóval, egyértelműen ribanc vagy. Szóval sztem gondold át..
3/4 A kérdező kommentje:
apukájához hívott, és csak, hogy kísérjem el. Vagyis először csak találkozni szeretett volna összefutni holnap, de aztán rájött, hogy mennie kell, és mondta h menjek énis.. és lefeküdni biztos, hogy nem fogok vele, mivel én azt csak stabil párkapcsolatban...
2011. júl. 27. 21:25
4/4 anonim válasza:
halgass a megérzésedre, és majd meséld el mi volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!