Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek erre mit kéne lépnem?
Figyelt kérdés
Van egy srác,aki minden nap a szünetekben,az osztálytermünk előtti padon ül le ,és amikor kimegyek a folyosóra mindig néz(:
ma a kezembe adott egy papírt amin ez állt:olyan vagy mint egy porcelán baba.gyönyörű,törékeny,szemeid a végtelenbe néznek.
Amelyek üresnek tűnnek,mégis látok bennük mindent.
Ahogy a szemembe nézel,mintha angyalok simogatnának,
Mégis mintha közben a pokol tüzében égnék,mert nem vagy az enyém.
szerintem édes(:
hogyan jelezzem felé,hogy nagyon tetszik és részemről oké?(:
2010. okt. 4. 21:25
1/9 anonim válasza:
írj valamt egy papírra és holnap nyomd te a kezébe :p
2/9 anonim válasza:
Ha csak ennyit mert lépni akkor szerintem te tedd meg az első komolyabb lépést. Ülj le mellé a padra és szólítsd meg.
3/9 A kérdező kommentje:
de hogy,ha a haverjai ott vannak?
amugy 16/L
2010. okt. 4. 21:29
4/9 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy tetszett, nagyon, amit írt és édesnek tartottad!
5/9 A kérdező kommentje:
egyébként most tudtam meg,hogy barátnője is van :S
akkor ezt most mire véljem?
2010. okt. 4. 21:32
6/9 anonim válasza:
vagy elhívod,v a haverjai előtt mondod,a gyereknek nagy sikerélménye lesz:D
7/9 anonim válasza:
Szerintem , adj neki egy hasonló papírt , v szerezd meg a telefonszámát és suli után hívd fel , esetleg ha gondolod menj oda hozzá ha egyeül van.
8/9 A kérdező kommentje:
a papírra már énis gondoltam:DD
de mit írjak rá?:S
2010. okt. 4. 21:38
9/9 anonim válasza:
írd a papírra hogy hol és mikor.. akkor meg tudjátok beszélni kettesben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!