Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 2009. december 31. -én tettél...

2009. december 31. -én tettél újévi fogadalmat? Sikerült megvalósítani őket? Mik voltak azok (persze ha nem titok)?

Figyelt kérdés
:)
2010. dec. 2. 15:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Valamit biztosan, arra emlékszem, de hogy mit, azt elfelejtettem.

Idén is lesz fogadalmam, és ezt meg is próbálom betartani, és nem elfelejteni. De ezek nálam ilyen örökérvényű kérdések, pl hogy többet fogok takarítani, nagyobb rendben tartom a lakást, vagy hogy a következő félévben sokkal jobban fogok tanulni, hogy kapjak ösztöndíjat :)

2010. dec. 30. 12:01
 12/15 anonim ***** válasza:
En megfogadtam, hogy teherbe esek 2010-ben, mar meg is szuletett a lanyom :)
2010. dec. 30. 12:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Fogadalmam nem volt, rövid ideje együtt voltam tavaly szilveszterkor valakivel, és szerettem volna, ha együtt töltjük az évet. Így történt. :)
2010. dec. 30. 15:07
 14/15 anonim ***** válasza:

én azt, hogy különmegyünk anyámtól. Akkor már pár hetes terhes voltam és hiába tervezett baba volt, anyám nagyon nem örült neki. Végül nem mentünk mert azidö alatt jobban kezdte várni mint én :D

A mostani fogadalom az lesz, hogy akárhogyan is de házat fogunk venni olcsón. Meglátjuk...

23/L

2010. dec. 30. 16:38
 15/15 anonim ***** válasza:

12 fogadalmat tettem. Vagyis nem is fogadalomnak nevezném, hanem 12 dolgot írtam fel, amit 2010-ben meg akartam valósítani.

8-at sikerült belőle teljesítenem.

Egész jó arány.

2010. dec. 30. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!