Hogy mondjam meg az ismerősöknek, hogy ne szóljanak bele az életembe?
Az is ide tartozik, hogy a szüleim nem élnek, csak a nagyim. Ő rám hagyja, hogy hogyan intézem a dolgaimat. (meg van elégedve azzal ahogy intézkedem) És bár kicsi voltam mikor anyum meghalt, de apum is azt mondta mindig, hogy "Elég nagy már ahhoz, hogy el tudd dönteni mit akarsz"
De ezek a rokonok, meg folyton b*sztatnak valamivel. Azt meg nem látják be, hogy nincs pénzem továbbtanulni pl...
"akármilyen munkát ne vállaljak el"
erre csak annyit tudok mondni, hogy egyáltalán mire vennének fel. Én is 2éves OKJ-t végeztem és semmiféle irodai munkára nem vesznek fel mert nincs munkatapasztalatom. Az anyagiak miatt muszáj voltam 70ezerért elmenni szobalánynak.
"akármilyen munkát ne vállaljak el"
Az elmebeteg aki ilyet mond!
Én is így gondoltam amikor beálltam szobalánynak. Az volt augusztusba. Azóta is folyamatosan nézegetem a hirdetéseket, küldözgetem az önéletrajzom és 1 helyre hívtak be interjúra. De abból sem lett semmi.
Nem akarlak elkeseríteni, de készülj fel a legrosszabbakra álláskeresés tekintetében.
Amúgy milyen szakon végeztél?
Ne hagyd magad!...az alom-tiproktol!
Ok nem latjak azt, amit te igen. Tulajdon keppen, nem kell hogy HASSON rad ezek a dolgok = (stresszel, es bant, h nem hagynak, nem hisznek benned..stb)
IGEN! ez egy eroproba, a TE eroprobad, vicc nelkul! Ha elbuksz, Ok nyernek, es olyanna valsz, mint Ok. Akik ingyen es bermentve, barmilyen alarcban, kinezetben beleszolnak keretlenul az eletedbe. Abszolut moralistaknak is hivhatod.
Lenyeg, ha van celod, hiszel valamiben, latsz utakat magad elott, akkor ITT ne nagyon enged mar, hogy akarki is eltantoritson. IGEN, eltantorithat az allando moralista szoveguk, mivel bestresszel toluk. Nem veletlen, hogy ide irtal.
Fel a fejjel. Minden konnyu, csak elhatarozas kerdese. Hehe, onnantol, h azt mondod, NEHEZ, ok nyertek... es maradsz semmilyen, vagy, mint Ok.
Remelem, egy kis asztalra csapassal segitettem. Jobbulast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!