Miért válnék el? Amikor hozzámentem, arról volt szó, hogy "jóban, rosszban, egészségben, betegségben", és ehhez tartom magam.
2010. dec. 1. 16:07
22/29 anonim válasza:
Nem válnék el. Azért mentem hozzá, mert szeretem, tisztelem, ő a lelki társam, és nem azért, mert képes gyermeket nemzeni.
Mi két és fél évig próbálkoztunk, akkor sikerült, amikor lezártuk a "próbálkozós" időszakot és megemésztettük, hogy gyerek nélkül is van élet.
2010. dec. 1. 16:49
23/29 anonim válasza:
Értelme sincs gondolkodni ezen!
Ha nem jön össze a baba, ezért nem válnék el. Ha azért mentél hozzá, mert szereted, akkor azért, mert nem lehet kisbabátok vétek lenne elhagyni!!!
2010. dec. 1. 17:15
24/29 A kérdező kommentje:
más bajok is vannak. nem szeret annyira csak akar gyereket szerinte az majd összeköt minket megjobban
2010. dec. 1. 18:05
25/29 anonim válasza:
a gyerek nem fogja megoldani a problémákat,hanem a válásnál is nehezíti,és az új pár találásban is..
2010. dec. 1. 20:19
26/29 anonim válasza:
nem válnék el. és ő sem tőlem. ha nem lehetne babánk, vagy örökbefogadnánk...vagy nevelőszülők lennénk...
2010. dec. 2. 06:47
27/29 anonim válasza:
"más bajok is vannak. nem szeret annyira csak akar gyereket szerinte az majd összeköt minket megjobban"
Hát így már más tészta...Lefordítva ezt mondtad: A férjed nem szerelmes beléd, csak akar egy tenyészkancát,aki kihord neki egy utódot. Na szép! Én ezt nem összekötésnek, inkább összeláncolásnak nevezném...
(egy korábbi kommentező)
2010. dec. 3. 14:39
28/29 anonim válasza:
hogy alakultak dolgok?
2012. szept. 12. 15:12
29/29 anonim válasza:
1 gyerek nem mindig összetartó erő 1 házasságban. Láttam már több házasságot szétmenni miután gyerekek születtek. Például nevelési különbségek, anyagi gondok, elfásult emberek, stb. 1 házasság sok mindentől függ, jó ha jön a baba, de jó úgyis ha nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!