Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elválnátok a férjetektől...

Elválnátok a férjetektől azért mert nem jön össze a baba? Vagy mit szolnatok ha őezert elválna tőletek? Milyen a baba nélküli hosszu házasság?

Figyelt kérdés
Ha örökbefogadnánk szeretne minket vajon? Attol félek rossz géneket örökölne vagy nem szeretne minket
2010. dec. 1. 14:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
95%
Nem válnék el!
2010. dec. 1. 15:23
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Orvosi vizsgálatok voltak, hogy mi lehet a baj? (urulógus, nőgyógyász)
2010. dec. 1. 15:23
 13/29 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem itt az a kérdés, hogy a férjed "miatt" nem lehet baba, vagy te vagy meddő?

Ha nem benned van a "hiba", és úgy érzed, nem tudsz gyerek nélkül meglenni és mindenképpen sajátot szeretnél, akkor én azt mondom, válj el és sose add fel a reményt, hogy valaha saját babátok lehet majd a következő pároddal.

Sok olyan embert ismerek, aki képtelen elfogadni egy tulképp genetikailag idegen gyereket, inkább elválik, elvégre senki nem áldozhatja fel magát "mártírként", ezt azokra értem persze, akik nem akarnak örökbefogadni.Ez mindenkinek szíve joga.

Egyébként van abban valami, amit írtál, amitől minimálisan, de te is tartasz, hogy hátha olyan tulajdonságokat örököl, amivel sok bánatot fog okozni nektek; ha gyerekkorút tudtok csak örökbefogadni, akkor ott némelyiknél nem is az örökölt gének a "ludasak" gyakran, hanem az a sok-sok negatív beidegződés, amit egy állami gondozott gyerek átél, azok a frusztrációk és komplexusok, amiket nem tud talán soha kiheverni.

Én speciel ezért lennék inkább óvatos az örökbefogadással.

Senkire ne hallgass, tedd, amit a szíved diktál.

2010. dec. 1. 15:27
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

ismerek egy családot. 3 éveseket fogadtak be. a gyerekek vidámak, szeretik az új szüleiket.

azért is jobb egy nagyobb gyerek, mert azokon már látszódik, hogy mennyire értelmesek, meg az is, ha esetleg "rossz géneket örökölnének".

meg már pelenkázni sem kell őket.

2010. dec. 1. 15:31
 15/29 anonim ***** válasza:
94%

ezért elválni? miért is?

szerintem megéri várni és sokáig próbálkozni. Egy ismerős pár 6 évig próbálkozott, már lemondtak róla, hogy összejön akkor összejött egy kislány. Nagyon örültek. doki mondta, már tuti nem jön össze több.... rá 3 évre ikreket szült...

Ha egy "üzlet" beindul...

2010. dec. 1. 15:42
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Az örökbefogadott gyerek is ugyanúgy fog szeretni, sőt a kicsit idősebbek még talán sokkal jobban is, nagyon hálásak, annyira igénylik a kötődést, a valakihez tartozást!

A kapcsolatok kétféle változhatnak ilyen helyzeteben, vagy megerősödnek mégjobban ezáltal, méginkább összekovácsolja a párokat, vagy a mélyben már meglevő régi ellentéteket tovább élezi. Ez nem elhatározás kérdése.

2010. dec. 1. 15:47
 17/29 anonim ***** válasza:
16%
Örökbefogadott gyereknél számítani kell arra h ha majd kamasz lesz ugyanúgy a szülője fejéhez vágja h "ne mondd meg mit csináljak, nem vagy az apám/anyám", mint azok akiknek egyik szülőjük mostoha.
2010. dec. 1. 15:54
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
örökbefogadnánk, a szeretet nem génektől függ
2010. dec. 1. 15:57
 19/29 anonim ***** válasza:
90%
Nézd, én a férjemet imádom, TŐLE szeretnék gyermeket, nem más férfitól. Nem hagynám el azért, hogy más férfi csináljon nekem gyereket. Szereted te őt? Mit éreznél fordított helyzetben? Semmi gond az örökbefogadással egyébként...
2010. dec. 1. 16:02
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Ti a gyerek miatt házasodtatok össze? Tehát ha nem lenne babátok, akkor elválnátok, mert csak az tartott össze benneteket? Anélkül nem vagytok szerelmesek?
2010. dec. 1. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!