Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a legnagyobb titkod?

Mi a legnagyobb titkod?

Figyelt kérdés
Szerintem itt nyugodtan leírhatod!!!!!!!
2010. dec. 1. 08:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán titok, csak megtanultam, hogy nem szabad róla beszélni másoknak: olykor hangokat hallok, máskor látok dolgokat a szarkából, vagy csak emlékszem olyasmikre, amik nem történtek meg igazából. Néha beszélgetek is a hangok gazdáival, ismerem őket.

Tudom, hogy ezt olvasva arra gondoltok, hogy többszörös személyiségzavarom van, de tévedtek :D Egyszerűen élem a belső világomat, depressziósan, mégis elégedetten.

2016. dec. 19. 02:53
 22/22 anonim ***** válasza:

Másnak megérzései vannak, nekem hangjaim :D

Jó, ezt ne így képzeljétek el. Mintha én súgnám magamnak, hogy "NEVEM, az úgy nem lesz jó, vagy FUSS INNEN!"

Legtöbbször bejön. Lehet, hogy az ikrem, aki még anyuban meghalt. Ja igen, ez is titok.

De nem mondom el senkinek, mert őrültnek néznének.

2017. máj. 28. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!